UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/259977
-
Ну я можу і відповісти : з Іраку, дитині яка має укр паспорт. У батьків є куает, ще щось треба добавити бо я думки читати не вмію і на сайт правління Канади не заходжу, а запитую у наших щирих і добрих українських людей, я вважаю так швидко і зрозуміло получити інформацію, як на мене
-
Скажіть будь ласка а скільки часу ви чекали на апрув по візі щоб висилати паспорт?)
-
t.me/UAtoCanada/323588
-
t.me/UAtoCanada/259977
-
-
Доброго дня, підкажіть в дітей продовжені паспорта чи можна подавати на ворк перміт та стаді перміт, дітям 11 і 16 років
-
в письме указано не это - там сказано, что вы можете продолжать работать как минимум полгода, если ваш действующий статус закончится за время рассмотрения. фактически это тоже не ограничение, просто после этого срока вам предлагается запросить новое письмо, если работодатель этого требует.
-
Привет, тут написано что те кто еще не приехал, не eligible по допомогам в рамках cueat Но некоторые люди пишут, что на 3к можно податься до марта 31, 2025. Откуда такая информация? Ставят сейчас метку cuaet в ворк пермите по прилету, если одобрили визу до 31.03.2024 ?
-
ISANS, YMCA Но это только информационная помощь. Никто вам не будет помогать искать жильё, всё сам.
-
Підкажіть будь ласка, я хочу Passport Request віддати вживу, у Варшаві. Чи треба для цього робити апойнтмент заздалегідь, чи можна просто приїхати за адресою (FOCUS Business Center, Aleja Armii Ludowej 26, 00-609 Warsaw) в робочі часи? І те саме питання, аби collect the passport, чи треба робити апойнтмент? Дякую!