UA to Canada CUAET
-
Я ще не вїжджав до Канади по програмі CUAET. В мене віза до липня 2028( на 5 років) не було можливості. Типу у паспорті вклеєна віза я по ній все ще можу їхати працювати лист до паспорта вище?. Заплутано просто і вроді щось прояснив а тепер все по новому. Не міг фізично відвідати Канаду до 31 березня 2024 року. Знову купа питань бо боюсь що мене на кордоні зеленим лісом пішлють
-
І от вони мені ще його можуть дати цього року коли прилечу точніше чи можу я на цей дозвіл розраховувати якщо я приїду цього місяця ?(у листі пише до 2026 року) памятаю що офіцер видає на кордоні на власне бачення. Бо хочу поїхати десь 28 числа .
-
100 відсотково ні, але можна буде податись онлайн, якщо в аеропорту не дадуть, тільки чекати декілька місяців
-
Тобто я зараз можу зробити наступним чином: лишитись у польщі подати онлайн і чекати поки знову дадуть оновлений дозвіл? Якщо так то як це зробити чи є десь на ютубі відео інструкція?,(чи потрібно у Канаді це робитт?)
-
Да, вы сможете продлить ворк пермит
-
что вы хотите продлить? вам нужно просто прилететь в Канаду и получить ворк пермит. пока у вас его нет и продлять вам нечего. никаких новых заявок вы подать не можете и это не нужно
-
Ні це робиться в Канаді все
-
вы не можете подавать заявки на продление, приехав позже 31 марта 2024 года. но свой первый WP вы все еще получите при въезде
-
Це якщо в аеропорту не видадуть, але видають ще більшості
-
Тобто я спокійно зміг би приїхати (житиму у знайомих )і паралельно можу подати на поновлення робочої правда чекатиму декілька місяців(вона видасця ще на 3 роки від моменту отримання?)
-
вы уже приехали и все получили. не знаю как еще сказать понятнее - прочитайте внимательно закрепленное сообщение и все ссылки в нем. несколько раз
-
Для тех, кто ищет работу (по согласованию с администрацией) У моей дочери нон-профит клуб художественной гимнастики, где я один из директоров, ищет тренера на полную ставку, Необходим тренерский и спортивный опыт и готовность к переезду в Оттаву а также соответствие канадским требованиям по работе с детьми (отсутствие судимостей и т.п) Наличие раб. визы или КУАЕТ приветствуется, но возможно и оформление LMIA для тех, кто не в Канаде (займет время). Если такие люди найдутся, вы или ваши знакомые, пришлите ваше резюме мне в личку. С вопросами тоже туда.
-
Підкажіть,будь ласка,де можна в Ошаві зробити УЗД ЖКТ
-
Сказали чтоб мы сами нашли,а потом нам дадут направление
-
вам же направление на него должны дать сначала - они и скажут где можно сделать