UA to Canada CUAET
-
А где его взять (найти ) ? Просто гугл ?
-
В self-employed программе нет баллов - и она зависит в первую очередь от того, что вы делали ДО Канады по этой профессии. На данный момент прием заявок по этой программе в любом случае приостановлен www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/self-employed.html А все другие баллы требуют трудоустройства, а не работу на себя
-
Axenia, тебя заблокировали (spam) Ссылка на Telegram-канал может указывать на попытку мошенничества или спама. (посмотреть сообщение)
-
Волшебного рецепта предложить не готов. Кому-то придется язык выучить, кому-то новую профессию освоить. Кто-то возможно и не выдержит
-
Ось тут я не скажу. В мене в додатку до спеціаліста враховано всі предмети та години з початку навчання. Так як після його отримання немає сенсу в бакалаврів взагалі. Але варто зазначити, що свій диплом я отримував в перший рік впровадження бакалаврату, то ж навіть остаточних форм бланків додатків ще не було. Усе було, як завжди - ще не знаємо, як, але вже вводимо нові правила. Те ж саме було стосовно мови дипломної роботи - за 2 місяці до захисту прийняли закон про єдину мову робіт, і всім, хто вже закінчив, довелося перекладати та переписувати. Та ще й виявилося, що немає профільного технічного словника, та навіть працівники мовних кафедр не мали уяви, що з цим робити.
-
то у вас три года обучения в колледже. по баллам в express entry это то же самое, что и bachelor's degree
-
Вітаю, наведіть будь ласка на думку, є запит на prove of funds, подача на pr через EE PNP. Таких грошей на рахунку немає. Теоритично, якщо я маю їх в кеші, занесу у банк і попрошу після цього виписку, не буде це якось підозріло в очах офіцера?
-
Будет не просто подозрительно, именно для этого по ЕЕ надо предоставлять выписки по всем счетам за последние 4 месяца. Вас как минимум попросят объяснить. По какому стриму вы подаетесь? По CEC например proof of funds не нужен
-
Вау, це інфа сотка? Вибачте за грубість, просто що в такому випадку прикласти туди, документ все ж таки система запросида
-
Это и есть CEC. Для него деньги неважны www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
-
Потрапили як CEC, просто федерали я так зрозумію вислали інвітейшн на основі PNP. Тобто це все одно можно вважати CEC?
-
Нет такого стрима - PNP только дает вам 600 баллов к действующему профилю, при создании профиля вы должны были попасть хотя бы в один стрим из CEC/FSW/FST. Вы подаетесь на основании канадского опыта работы или зарубежного?
-
Мені також виглядає підозріло, але ж наче нас номінували через EE, ще й тек пасвей, здавалося б, заробляє собі людина, ну живе в нуль… ну йомайо)
-
EE PNP