UA to Canada CUAET
-
Это не так - подача на ПР никак не продляет текущий статус
-
В любом случае надо подаваться на документ дающий легальный статус в Канаде, если ваша PR программа предполагает BOWP – то на него, если нет, то на продление study или visitor по cuaet. Аппликация на PR сама по себе не является подтверждением легального статуса.
-
Спасибо за помощь)
-
Привіт, друзі! ❤️ Запускаю індивідуальне навчання фотографії для тих, хто хоче знімати круті фото, працювати з клієнтами та будувати кар’єру у цій сфері. Я навчу тебе всьому: від роботи з камерою та обробки до секретів успішної співпраці з клієнтами. Навчання дистанційне, зручний формат і гнучкий графік. Готовий стати фотографом, якого всі знають? Пиши в директ — почнемо! 🚀
-
також цiкаво
-
Доброго дня є питання якщо в мене в дозволі який дають на кордоні офіцери не вказано що я маю пройти медогляд, його всерівно потрібно проходити?(CUAET)
-
Всем привет, понимаю что однозначного ответа я скорее всего не получу, но все же. Есть ли тут люди которые недавн прилетели в Канаду и получили WP не на 3 года , а до даты указаной в письме имея при этом паспорт действующий больше 3 лет . Каковы вообще шансы 50 на 50 или это всетаки единичные случаи. Заранее спасибо за информацию
-
так, мені дали ВП до дати вказаної в листі
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка,щоб продовжити паспорт дитині,чи потрібна присутність у консульстві обох батьків чи може бути тільки Мама ? Дитині 4 роки . Дякую