UA to Canada CUAET
-
Нет, другого трекера нет. Все контакты ircc есть в закрепленном сообщении
-
О чем я и писал выше
-
нет, не сможете. визу можно получить всегда, WP нет
-
да, правильно
-
Нужна помощь! Помогите пожалуйста! У меня есть виза и лист для получения Ворк пермита. Планирую лететь 10 февраля в Калгари, билеты уже купил. Но не знаю точно смогу ли я получить Ворк пермит в аеропорту? Виза у меня вклеена с 2023 года. Спасибо за ранее
-
Здравствуйте
-
Нет, нельзя. Обычный порядок предполагает поиск работодателя, прохождение LMIA и закрытый ворк пермит, ограниченный одним работодателем
-
t.me/UAtoCanada/313317
-
Нет
-
Добрый вечер. При продлении Ворк Пермит , со скольки страниц паспорта нужно сделать сканы
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто знає. Зробила нову аплікацію на подовження Work permit, але не зрозуміла, що треба сплачувати, тож мені відмовили та написали, що треба було сплатити. Підкажіть як тепер робити нову аплікацію? Потрібно відкривати новий аккаунт и знову робити нову аплікацію з квитанції? Або вже у старому кабінеті з відмовою додати нову аплікацію?
-
В старом подать заново
-
Доброго дня! Я перебуваю в Канаді за робочою візою і хочу запросити свою маму та двох молодших братів (6 і 12 років) у гості. Підкажіть, будь ласка: Який тип візи їм потрібно оформлювати? Які документи від мене, як запрошуючої сторони, будуть потрібні (наприклад, запрошення)? Скільки часу зазвичай займає процес отримання візи? Чи є особливості подання заяв на візу для неповнолітніх дітей? Буду вдячний за детальну інформацію!