UA to Canada CUAET
-
Добрый вечер. При продлении Ворк Пермит , со скольки страниц паспорта нужно сделать сканы
-
Всем привет, у меня есть виза, я могу еще заехать?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто знає. Зробила нову аплікацію на подовження Work permit, але не зрозуміла, що треба сплачувати, тож мені відмовили та написали, що треба було сплатити. Підкажіть як тепер робити нову аплікацію? Потрібно відкривати новий аккаунт и знову робити нову аплікацію з квитанції? Або вже у старому кабінеті з відмовою додати нову аплікацію?
-
В старом подать заново
-
Доброго дня! Я перебуваю в Канаді за робочою візою і хочу запросити свою маму та двох молодших братів (6 і 12 років) у гості. Підкажіть, будь ласка: Який тип візи їм потрібно оформлювати? Які документи від мене, як запрошуючої сторони, будуть потрібні (наприклад, запрошення)? Скільки часу зазвичай займає процес отримання візи? Чи є особливості подання заяв на візу для неповнолітніх дітей? Буду вдячний за детальну інформацію!
-
Дали визу на три года 10 января 2025 года мой отец прилетел
-
1я и где есть штампы
-
дают. все работает так, как написано в закрепленном сообщении
-
t.me/UAtoCanada/282943
-
Підкажіть, зараз продовження Ворк Перміту платне?
-
У своєму кабінеті робите все спочатку: аплікація і оплата , нова оплата в кінці аплікації. Все , що було раніше, забудьте, гроші не повертаються.
-
Добрий вечір! Чи потрібно проходити ще раз медицину на продовження нового ворк перміту, якщо проходили в 2022?
-
t.me/UAtoCanada/325576
-
Дякую
-
Добрый вечер. Возник вопрос: можно ли сделать визаран на границе с Америкой (фактически не пересекая саму границу Америки) чтобы аннулировать TRP? Или обязательно надо вылететь и влететь обратно?
-
Добрий вечір, планую переїхати в Саскатун і шукаю дешеве житло, може хтось знає перевірені сайти, або рієлторів?
-
І ще запитання: коли переїжджаєш з одної провінції в іншу, чи треба відмічатись десь , закривати той сін, чи типу того? В загальному, які документи треба корегувати?
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи можна повідомити IRCC про зміну паспорта до запрошення на вклейку?
-
Дякую)
-
можно
16 Jan 2023, 06:08
283744/287620
about an hour ago