UA to Canada CUAET
-
Приветствую друзья. Есть ли возможность продлить визу ворк перминт? Спасибо
-
. I highly recommend Ms. Marilia's services. If you want to grow your wealth and achieve financial success, I highly recommend working with her. Check out the link provided for more information on how she can help you achieve your financial goals. Trust me, you won't be disappointed. Don't miss this opportunity to improve your trading game and secure a better financial future. Let's start this journey to success together! 🚀👇 t.me/+S5CO5_2K4IM2MGZk
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо у мене тимчасовий захист від Франції, і в мене є віза в Канаду, я б хотіла відвідати Канаду та отримати ворк перміт, але ще поки повернутися на пів року назад до Франції, чи перевіряється це країнами Європи і чи є ризик втратити мій захист тут, і також щодо сторони Канади ? Зазделегідь дякую 🙏
-
Доброго дня підкажіть будь ласка 🙏 . В мене закінчувався старий паспорт і ворк перміт , я подала документи на продовження ворк перміт , та прикріпила два паспорта старий та новий і отримала ворк перміт до закінчення старого паспорта . Тепер знов подалась на ворк перміт вже по новому паспорту ( та вказала вже дані нового work permit ) це вірно чи потрібно було вказати дані старого work permit?
-
Спасибо большое 🙏🙏🙏🙏
-
А ворк перміт я також вже новий вказала ! Це правильно ? Чи потрібно було старий вказувати ?
-
Добрый день, делал ли так кто-то, реально ли это? Есть виза CUAET и предварительное письмо о WP до 04/2024. Получена в 2023, в Канаде не был ещё. Планирую полететь в Канаду до конца срока действия письма чтобы успеть получить WP(очень надеюсь что дадут на три года) и вернуться назад в Европу ещё на полгода по работе и затем уже окончательно переехать в Канаду. За это время виза CUAET закончится естественно. Я так понимаю что нужно будет получить туристическую визу сугубо для въезда? Никак ли это не отразится на дальнейшем пребывании в Канаде? Мол прилетел, сделал за неделю документы и улетел назад. А потом прилетел по турвизе.