UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора. Така ситуація: мама прилетіла в Канаду напочатку вересня 2024. В аеропорту їй не видали ворк перміт, сказали подаватися онлайн після проходження мед.екзам. Вона все пройшла, подали їй на ворк перміт онлайн, все оплатили. Але вже пройшло майже 5 місяців, а новин ніяких немає. Питання в тому, чи може вона легально знаходитися в Канаді після того, як пройде 6 місяців з дати в'їзду, якщо її воркперміт ще в стаді розгляду? Або чи можна якось продовжити мамі статус законного перебування, поки вона не має воркперміту? Буду дуже вдячна за поради🙏
-
Дякую вам🙏
-
пока анкета на рассмотрении, она может легально находиться в канаде. учтите, что если она прилетела в сентябре 2024, то она не квалифицируется на wp через онлайн подачу. с 99% вероятностью ей придет отказ. таких отказов уже достаточно. подача онлайн была возможна до 31 марта 2024. чтобы не оказаться без статуса, когда ей откажут в wp, подайте ее сейчас на visitor record
-
там вещи. ничего лишнего. спасибо )
-
Сколько лет за такое дают? 😅
-
arab money😂
-
привет. никто не едет случайно с дубая в ванкувер. нужно чемодан привезти за вознаграждение. 23 кг
-
Как продлить tpr? Можно это сделать вместе с подачей на продление work permit? Может кто знает напишите в личку
-
Підкажить будь ласка, хочу продовжити свій work permit це можно зробити до 31 березня. Потрібно обирати "a new open work permit" або "an exetion of you open work permit"? можливо десь є інструкція
-
Велике дякую за відповідь. А якісь додаткові документи потрібні, якщо як турист? Чи вистачить просто візи в паспорті. Паспорт дійсний до кінця вересня 2026 року.
-
Всім привіт! 👋🏻 Дуже прошу поради: приїхала до Канади у 2022 році, зробила всі документи, АЛЕ не пройшла medical test. Через 5 місяців поїхала з Канади до іншої країни, де зараз і перебуваю. Наразі планую повернутися до Канади на постійну основу та встигнути до 31 березня подати заявку на продовження свого WP. Якщо хтось володіє інформацією, підкажіть будь ласка, чи є шанс, що мені схвалять продовження WP, якщо не було пройдено мед екзамен? (при тому, що у країнах зі списку не була, працювати у сфері медицини не планую) Буду дуже вдячна за інформацію!
-
Вы не сможете подать заявку без пройденного медосмотра
-
Дякую за відповідь, ви не могли б пояснити чому? Мені система дала пройти далі для заповнення заявки саме на продовження ВП після опитувальника про медикал екзам та всі інші питання; мені залишилось тільки заповнити адресу, коли прибуду в Канаду.
-
У вас нет в списке документов proof of medical exam?
-
В таком случае, учитывая, что прохождение медосмотра в течение 90 дней являлось первоначальным требованием, возможен либо отказ, либо дозапрос медосмотра
-
Нет
-
здравствуйте скажите пожалуйста я прилетела в канаду с эмиратов мне сказали что мне надо сделать мед осмотр ну у меня в документах написано что мне не надо проходить мед осмотр как быть
-
Поняла, спасибо, я попробую пройти экзамен в своей стране до приезда в Канаду и до подачи заявки
-
там если отвечаешь "да" на вопрос проходили ли медикал в течение последних 12 месяцев, есть поле для загрузки документа. Если ответить "нет" - оно не появляется. Многие его пропускают потому что прошли медикал раньше и кажется есть какая-то политика о продлении действия ранее пройденного, Но понятно, что это не кейс Анны
-
Спасибо за разъяснение) Вы не подскажете, будет ли смысл пытаться пройти экзамен сейчас, учитывая, что те 90 дней давно прошли?
16 Jan 2023, 06:08
285281/287670
about 4 hours ago