UA to Canada CUAET
-
Благодарю за ответ
-
Прийом чоловіків в консульстві ніколи не припиняли. Просто зараз потрібен Резерв + для консульських дій.
-
Вибачте за нахабство, але по simpletax купа питань з'явилась.. А на turbotax наче й зовсім нема можливості її подати, або кудись не туди дивився 1. Там треба вказати провінцію на території якої я проживав на 31.12.24, але мене в Канаді в принципі не було в грудні, був лише трохи більше тижня в березні. Чи все рівно вказувати ту, де я знаходився (Онтаріо)? 2. Також там вимагають вказати поштову адресу, я лише в готелі всі дні жив - вказувати його адресу? 3. Далі хочуть мою фактичну адресу - вказувати адресу готелю чи ту де зараз фактично проживаю (за межами Канади)? 3. Також там ряд питань про резидентство. В моєму кейсі треба вказувати, що я не був резидентом протягом всього 2024 року, але я став резидентом (імігрував) в 2024? І далі відштовхуватись від того, що я з моменту в'їзду являюсь резидентом при тому, шо я ніби як їм не являюсь)? p.s. Ні зараз, ні в майбутньому не планую якісь бонуси / ретурни отримувати від Канади. Хочу лише грати по правилах: якщо в моєму кейсі я зобов'язаний подати декларацію - ок, якщо ж ні - тоді й подавати не бачу сенсу, головне щоб потім податкова не прийшла вночі до мене..
-
Питання - отримала візу cuaet в травні 2023, але досі не вклеїла. Зараз хочу поїхати до подруги в Канаду. Чи є можливість зараз вклеїти ту візу? Де її вклеюють (Польща, Львів, Київ?) Чи можна буде на кілька тижнів по цій візі зʼїздити в Канаду (без усяких плюшек)?
-
Привіт У кого є активний канадський номер, потрібна допомога будь ласка, заморозили банківський рахунок та єдиний спосіб вивести на інший банк, щоби зареєструвати онлайн канадський банк потрібен активний номер Якщо хтось дозволив би вказати свій номер для реєстрації нового рахунку, буду дуже вдячний
-
если вы были в Канаде всего неделю и у вас нет никакого канадского дохода - просто не подавайте ничего, никто к вам не придет
-
Купите е-сим. esimdb.com/canada
-
Хочу поїхати в Україну із сином,чи потрібно чоловіку писати дозвіл на виїзд дитини з Канади в Україну. (Якщо батько дитини, іноземець) У кого була така ситуація!
-
по ссылке сказано же, не нужно заверение
-
Цей лист, потім потрібно завірити в нотаріально і где можно