Добрий вечір!
Підкажіть, будь ласка, чи продовжили можливість оформлення work permit до кінця березня 2026 року на тих самих умовах, що діють до кінця березня 2025 року?
Також цікавить, чи буде позначка CUAET, якщо оформлювати новий work permit у 2026 році?
Якщо я подамся на work permit зараз, чи зможу я податися знову у 2026 році?
Також, як може вплинути на отримання work permit той факт, що я працюю віддалено на Українському ФОП-і?
в калгри все стабильно. стабильно чудят
"Ворк пермит не дали в аэропорту сказали программа закрыта"
кто первый раз летит с письмом одрбрением о wp: только торонто наверняка, ванкувер тоже вроде держится молодцом пока
риелтор не занимается вариантами 'от частного лица'. тогда ищите на kijiji обьявления, но там половина - кидалово.
тогда рентовки на районах с вывесками appartments for rent, но там тоже нужны либо деньги на счету, либо местная работа
Ищу от частного лица, без посредников, так как все деньги на инвестиционном счету, поэтому риелтору я не объясню, не смотря на то, что могу подтвердить, поэтому кредитная история не очень
Добрий день,
Маю візу та лист на роботу в старому паспорті(+є новий паспорт), отримав в жовтні 22 року та дійсний до жовтня 25 року !
Яка ситуація в аеропорту , чи взагалі ворк перміти дають?