UA to Canada CUAET
-
Вот я и попал как говорится в dead end , у вас есть кто то кого вы можете порекомендовать, что б помог мне с этим вопросом естественно не бесплатно
-
Я не очень опытен в этих делах , иногда кто то знает больше информации . Но все равно спасибо за вашу помощь
-
Сколько сигарет можно с собой привезти?
-
Богдан Матвеев, тебя заблокировали (spam) Сообщение выглядит как реклама о работе, что может быть спамом, так как не связано с темой группы.
-
Доброго дня можете допомогти мені, в мене є питання: я отримав візу CUAET ( віза воркер) у 2022 році та вона дійсна до 2025 році але я ще не їхав до Канади чи можу я зараз приїхати до Канади та отримати ворк перміт? ( одні кажуть шо так якщо віза дійсна то звісно можна, інші кажуть що вже пізно) можете прояснити мені.
-
недалеко вверху этот вопрос обсуждали как раз если у вас ещё действительно ваше письмо (introductory letter) на ворк пермит, тогда да (лучше лететь через Торонто, тогда вряд ли будут проблемы) если нет - поезд уехал; как продлить документы в таком случае из канады (если wp получить прямо сейчас), не знаю
-
t.me/UAtoCanada/313317
-
Доброго дня. А що Ви маєте на увазі під "подовження документів" і яких документів? Якщо Ви мали на увазі, інші документи такі як SIN, наприклад, то треба одразу звернутися до місцевих органів, щоб змінили дати, згідно датам в новому WP. Ви можете подати на подовження мед страховки. Якщо маєте на увазі роботодавця, то йому потрібний тільки Ваш Новий дозвіл на роботу і оновлений SIN
-
Я мав на увазі той факт, що усі, хто був у Канаді до кінця березня минулого року могли подати документи на подовження WP у звʼязку зі своїм статусом за програмою CUAET Однак зараз, як я зрозумів, для новоприбулих такої опції немає І я шукаю інформацію про те, як подовжити WP та візу для тих, хто приїздить зараз, наприклад Якщо це можливо