Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    r1 d1
    wrote on last edited by
    Добрий день, Якщо податися на новий Work Permit, чи надає IRCC трекінг-номер для відстеження його доставки? Якщо ні, то чи хоча б повідомляє, що Work Permit було відправлено? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    статус анкеты в кабинете, с которого вы подавались
    1 Reply Last reply
    0
  • t264003944T Offline
    t264003944T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Чи може хтось підказати алгоритм(і якщо можна який список документів окрім паспортів - бо я щось не знайшов) відправки на вклейку якщо Новою Поштою? Мені відправляти з Харкова(я так розумію до Києва чи інше місто) треба обрати кур'єрську доставку (ось як на скріншоті)? Просто вкласти в папку документи і відправити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/passport-submission
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вова
    wrote on last edited by
    Підкажіть плз, для подачі на ECA у WES, буде достатньо закордонного паспорту і диплому (так розумію всі інші документи надає мій інститут)? Чи є зараз які-небудь нюанси (наприклад, інститут ігнорить запити з WES)? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    Уточніть чи Нова пошта взагалі займається такою пересилкою. Я замовляла послугу у спеціалізованої агенції. Надсилала паспорт до Львова, а там вже їхній курʼєр перевозив його особисто через кордон і подавав до Варшави. Назад привезли так само. Коштувало близько 60-80€.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    r1 d1
    wrote on last edited by
    я ще не подавався. погуглив, бачу що є статус approved але нема статусу shipped. може знаєте через скільки часу відправляють після апрува?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    Я робила assessment у ICAS (аналог WES). Вимогою було подати усі копії документів про освіту з моєї сторони (як диплом, так і додатки). Потім Ви подаєте запит до Міністерства освіти. Вони оформлюють Вам пакет документів (вартість залежить від кількості дипломів, додатків, чи треба їх перекладати на англійську і апостилювати) і надсилають його напряму до Канади. Лише після того Канада бере їх на оцінку. Ваш навчальний заклад участі у цьому процесі не бере, а тому і ігнорувати не може. Але займає це місяці 2-3, не менше
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    t.me/canadakaknado_info/94
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    неделя
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вова
    wrote on last edited by
    Дуже дякую! А такий запит до МОН України вимагає військово-облікових документів (якщо знаєте)? І чому ICAS, а не WES, якщо не секрет? З того що я бачив по чатах, склалось враження що більшість вибирала WES.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    З приводу облікових не підкажу, на жаль( Можете звернутися до Інформаційно-іміджевого центру МОН, у них гарно працює телефонна лінія, і дівчатка там приємні, все мені пояснили. З приводу чому саме ICAS, я радилася із чатом gpt, він видав 3 чи 4 установи по Канаді, які займаються есесментом. Я написала запит в кожен і лише ICAS відповів найшвидше і найзрозуміліше та надав дуже детальну інструкцію, що за чим робити. Разом із посиланнями на МОН, цінами і тд. Цим процесом я займалася самостійно, тому не знала, що у людей є вподобання в сторону WES. З ICAS було все просто і доступно. І по ціні ок. Але final report ще в процесі, тому чекаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    хоть сейчас
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Bachynska
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Скажіть будьласка, якщо в дітей закінчується visitor visa наступного року в березні, за скільки часу можна податися на нову? За місяць до закінчення чи півроку чи скільки? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    могут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Bachynska
    wrote on last edited by
    Зрозуміла, дякую!! Скажіть ще будьласка, якщо батько дітей в'їхав в Канаду, отримав 3-річний owp, мати та діти ще не виїжджали. Дітям можуть дати visitor record на 3 роки по батьковому owp на 3 роки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Річ може буте не у вподобаннях, а в тому деякі організації потребують саме wes (наприклад для деяких ліцензій)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    t.me/UAtoCanada/15126 Якщо у Вас є інформація стосовно цього, поділіться, будь ласка. Бо навіть у цьому повідомленні йдеться про рівноцінність цих установ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Це залежить від того для яких цілей ви робите евалюацію і в якій провінції. Ось наприклад для ліцензії інженера у Саскачевані треба wes. В інших організаціях можуть бути інші вимоги.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алина
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, кто-то может порекомендовать психолога, для подачи по гуманитарной программе нужно его заключение.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags