UA to Canada CUAET
-
Вп Вам видадуть уже в аеропорту після прильоту в Канаду
-
Добрый день. Есть здесь люди, сдавшие биометрию в Варшаве 05.04. и до сих пор не получившие ни одного письма?
-
Отправить можно в одном
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи може хтось один із сім'ї подати паспорти на вклеювання візи, чи потрібно бути кожному особисто
-
Скануєте потрібні документи, зберігаєте в папці, і потім уже з сайту добавляє те документи. Відсканувати Мона вдома телефоном, установивши додаток сканер документів з плеймаркета
-
Справа не у влаштуванні, робота без мови це найменша із поточних проблем. А ось процес імміграції без мови - 0% приблизно. Це пряма дорога назад на Батьківщину. По закінченню трьох років халявного дозволу на роботу, доведеться повернутися додоми.
-
🙏помогите, пожалуйста: куда можно обратиться, чтобы помогли заполнить анкету? Есть нюансы, которые нигде не описаны. Я нашла только номер горячей линии канадский. Туда не могу позвонить
-
Добрый день, биометрию сдала 1 апреля, на следующий день пришло подтверждение, сегодня 25 апреля снова пришло подтверждение, что сдала биометрию, т.е. это дубль сообщение. У меня теперь в профиле два сообщения об одной и той же сдачи биометрии
-
Здравствуйте. Застряла на одном моменте в анкете, не пускает дальше (опыт и образование). Кто-то может подсказать?
-
ну это надо уже совсем ленивым или тугим быть, что бы за 3 года не выучить язык до какого-то приемлемого уровня
-
Я не знаю взагалі, які шанси без знання мови. Хіба якщо є знайомі, готові допомогти. Але це мабуть буде виглядати як нянька з малою дитиною, яку потрібно буде всюди водити за ручку і пальцем показувати що і як називається. Я цього уже достатньо надивилася у Польщі, при тому, що польська хоть трохи схожа на українську. З англійською це взагалі буде жесть, судячи з того, які безглузді питання тут задають про заповнення анкети і подачу документів.
-
Ввпринципі в будь яку. Манітоба або Нб одні з самих перспективних для тракерів.
@TheCluster ага, це саме я говорю на російській мові для наших українців які прожили все життя в Україні, і бл...ть не розуміють коли їм говориш українською. Так що повірте, впахуючи на роботі, не буде часу на мову в більшості випадків, а в деяких і бажання буде відсутнє, то я вже вище написав)))
-
подскажите, пожалуйста, а в какой момент требуется подтверждения языка? так понимаю при подаче cuaet не нужно, а через несколько лет потребуется?
-
захотите податься на программы pr - нужен язык) податься можете хоть сейчас)