UA to Canada CUAET
-
Українська блогерка, що мігрувала в Канаду розповідала.
Вона також займалась питанням подачі через цю програму на візу. І собі, як я зрозуміла, подовжила візу через цю програму.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/vaccination-exemption.html
Вот правила для невакцинированых из закрепа. Изучите пожалуйста, будут вопросы-зададите
-
я читала. хочу спросить нужно ли разрешение на вылет?или достаточно отрицательного теста? и в самолет пустят
-
такой информации нет. это отменена комиссия за визу до марта 23го. Не путайте котлеты и мухи. А программа может закрыться в любой момент.
-
Підкажіть, чи була інформація стосовно відновлення здачі біометрії в Україні? Можливо, хтось чув?
-
На сьогодні така інформація відсутня, нажаль. Судячи з того що сьогодні прилетіло на Львів та регулярно прилітає на Київ, то про відновлення поки не буде ітися мова.
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
Добрый день. Подавал ли кто-нибудь заявку ближайшие дни на сайте ( самый первый этап)? У меня все показывает какой-то технический баг уже два дня((
-
всем добрый день! биометрия сдана, проверила, статус есть что принята. прошло 12 дней писем нет, в спаме нет, в ЛК нет. Был у кого-то такой опыт?
-
Поділюся інформацією може кому пригодиться . Подала заяву я і дочка 13 років в неї закінчися закордоний паспорт. Я його продлила на 5 років і відправила. нажаль не прийняли потрібно новий або в клейку . Молдову і Румунію перетинали все добре . А тут не прийняли .