UA to Canada CUAET
-
Добрый день, подскажите может уже сталкивались, если выезжает супруга с двумя детьми, какой документ нужен от мужа (доверенность или разрешение?).
-
Чого? Ну робіть пцр
-
Будь ласка підкажіть 🙏 Передаю знайомим у Польщу паспорти щоб там відправив у вак. Як бути з оплатою послуг ? Він сплачує на пошті ? У банку ? Чи я можу сплатити на рахунок тут в Україні через банк та відправити вже чек про оплату ? Де це все прочитати ? Куди сплачувати ?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, я вже отримала foil-less, а на дитину потрібна окрема заявка і дозвіл від батька. Дитячий паспорт дійсний ще пів року. Чи потрібно перед подачею заявки продовжити термін дії паспорта?
-
Дякую
-
так вышло, вакцинируемся в канаде. Не понятно как заполнить arriveCan для невакц, помогите плиз, кто не очень занят
-
Моя дружина теж здавала в Мадриді 18.04 і її теж не запитували. І тут вже треба відправляти паспорти на вклейку, а не знаємо чи потрібен цей документ докладати, тому що ніде про нього не сказано, що він обовязковий
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, на почту пришла электронная виза в виде письма, где говорится что можно распечатать это письмо и лететь в Канаду, также указано,что если хотим проставить визу в паспорт то можно отправить, но займёт это до 6 недель. В самом письме указаны мои данные и указан тип визы ONE. Если отправлять паспорт на проставление визы изменится ли он на Multi?
-
Show up your voice, at least we can check your accent🤣🤣
-
Дякую
-
Підкажіть куди саме записатись на VAC чи Канадський СВОС
-
Извольте, это не мне, спасибо😉 Человек написал то что написал, я спросил. Знаете ли, за бесплатно можно потпатить то самое драгоценное время😉