UA to Canada CUAET
-
Да , вам прийдёт письмо с предварительным одобрением на ворк пермит
-
Тоже нет. Запрос один отправила в Инстаграм. Пока не ответили. Не в Варшаве в Бухаресте
-
Підкажіть будь ласка в чому може бути причина. Записались на здачу відбитків( мама, брат 16 р і я), потім прийшло повідомлення шо брату не потрібно здавати і попросили скасувати, ми скасували тільки брату , а зараз вибиває ось така помилка no records found, хоча після скасування мій і мами appointment на відбитки відображався. А зараз не знаходить. Чи може бути що воно скасувалось для всіх?
-
Ми зараз говоримо про те що у дівчини вище є електронна віза і вона запитала чи вклеюють візу по прильоту? Я запитала для чого? Адже по прильоту вам дадуть ворк перміт.
Люди! Електронну візу дають щоб не будо черги на вклеювання папірців. Запитання - «для чого вам сидіти неподалік від зони бойових дій і чекати доки вам вклеють цей папірець, якщо хоч сьогодні можна полетіти в Канаду? »
-
в письме на запрос паспорта есть перечень того что нужно отправить или у вас электронная?
-
Вы написали выше что кроме ворк пермит ничего не нужно )))
-
Доброго времени суток всем , подскажите где в Гданске можно сделать прививку Johnson. Спасибо.
-
Ми не закінчили. Офіційний сайт Канади проти місцевих знатаків. Тут говориться, що разом з ворк перміт дається візітер віза автоматично.
-
Девушка, не надо думать что тут сидят идиоты, а одна вы СХОДИЛИ К КОНСУЛЬТАНТУ, и знаете ответы на все вопросы. Константин на иммиграционных вопросах собаку съел. Угомонитесь и признайте свою неправоту. PS. Все что тут написано : что если вы подаётесь на пермит, вам не нужно делать отдельную заявку на визитор визу. "Улавливаете разницу?"