UA to Canada CUAET
-
Дякую!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Доброго дня, можливо хтось підкаже, чи потрібно усі документи перекладати на англійську?
-
Не обов'язково. Але в окремих випадках приходить запит на переклад
-
Файно дякую.
-
Не підкажете часом, а в Польщі як виконати переклад? Присяжний має бути? Чи звичайний? І чи обов’язково нотаріальне затвердження?
-
Дуже дякую, можливо ви ще знаєте як оформляти, якщо у дітей немає загран паспортів, але є вклейка фото, просто свій документ писати?
-
Доброго дня. Підкажіть, хто здавав в Лондоні біометрику. Треба відсилати тільки поштою паспорти на вклейку візи, чи можна особисто принести?
-
Підкажіть будь-ласка, перетинали кордон по біометричному паспорту, де планується вклейка візи, його планується залишити і передати довіреній особі, а повернутись в Україну відразу після здачі біометрії. Чи не буде проблем якшо виїзд був по одному, а виїзд по іншому? На кордоні сказали шо ок, типу пояснити шо паспорт в посольстві. Хтось з таким стикався?
-
При въезде в Канаду, на границе. Только не рабочая виза, а work permit.
-
Тетяна, незнаю як в Польщі так як я ми в Чехії
Александра, не маю досвіду в цьому, але мабуть що так
-
Доброго дня, чи для отримання візи вистачить украинского закордонного паспорту? Бо український внутрішній паспорт загублений під час подорожі.
-
Вказуйте прізвище та ім'я дитини згідно напису біля вклейки фото, а номер паспорта свій (той, в якому діти вклеєні)
-
Привелике дякую вам! Та вам Ігор🙏
-
Знайшла, що при відправленні поштою треба заплатити 18 фунтів за паспорт і роздрукувати чек і вже з цим відправляти поштою. Як заплатити якщо немає місцевого банку ще, підкажіть, хто вже робив? Дякую!
-
Привет всем такой вопрос, важно понять правильно ли я понял. Если я не буду вклеивать визу в паспорт, тогда она действительна для разового въезда и до даты которой указана. А если я вклею в паспорт ёё то дата может быть дольше или как ? Кто знает ?
-
Не факт могут вклеят и одноразовую )!
-
Повинні бути реквізити банку і можна заплатити через Приват 24 наприклад
-
Так интересно будет что дальше с программой . Рано или поздно она закончиться. Всё-таки . И на каком этапе остановиться тоже не понятно - просто новых брать не будут . Или просто всем отмена. Ну и тут логично как потом будет получить визу на 10 лет будет можно ?
-
Это получается, что если сейчас лететь то я имею права там находиться только пол года ? Или я должен до этой даты окончания этой визы въехать туда а потом уже там на месте что-то менять ?
35398/287265