UA to Canada CUAET
-
Да t.me/UAtoCanada/38254
-
Добрый день, а кого-то приходило просто подтверждение биометрии, без WP?
-
Подозреваю, что такое вполне возможно осуществить. В consent form (которую можно найти на сайте визового центра) на третьей странице есть согласие на передачу документов третьим лицам, которое аппликант подаёт, например, если курьер забирает документы. Вполне логично, что друзья тоже могут вписаны в это "согласие".
-
Привет всем ! Подскажите где можно сделать тест , в аэропорту Франкфурда ? Очень нужно.
-
Хто прибув до Торонто і потребує одяг/речі допомогу можна отримати у 1- церкві Св. Йосафата, за адресою: 110 Franklin Ave., Торонто, M6P 3Y8. У церковній залі волонтери парафії приготовили для тих хто потребує: одяг, дитячі речі, меблі та інші речі для вжитку. Речей багато. Просять поширювати запрошення. Просимо Вас завітати та взяти собі речі, які вам необхідні - понеділок від 10 ранку до 12 по полудні, вівторок – п’ятниця від 10 ранку – до 3 год. по полудні, неділя після (8:30 і 10:30 ранку) Святих Літургій. Наперед зателефонуйте до канцелярії: 416-535-9192. 2- Ukrainian Canadian Congress - Toronto Branch створили проект Український парашут, за адресою 160 North Queen St. попередньо просять дзвонити (416) 626-5100, при собі мати паспорт з відміткою про в'їзд за програмою CUAET. Години роботи. Вівторок 10:00 - 15:00, четвер 14:00 - 20:00 П'ятниця 10:00 - 15:00 субота 10:00 - 17:00
-
Ой я вам точно не скажу уже. Посмотрите в табличке со статистикой я там писал все даты когда что делал.
Плюс там больше данных будет. Может что-то поменялось по срокам после того как я сдавал. Уже недели две прошло с того времени.
-
Привіт всім! 😊 Можливо в когось також були такі проблеми, тиждень назад я почала заповнювати заявку на візу, але у мене виникли деякі проблеми з інформацією про місце проживання. Я вказала всі країни(дві) де проживала за останні 5 років, але далі мені просто показує помилку і не можу просуватися по анкеті далі, не знаю що робити 😒 Написала в службу підтримки але вони надіслали мені таке відчуття, що просто автоматичний лист у відповідь. Я намагалась зв’язатися з ними знову але безрезультатно. Буду дуже вдячна якщо у когось було щось подібне і зможете мені підказати 😊