UA to Canada CUAET
-
Привет всем ! Подскажите где можно сделать тест , в аэропорту Франкфурда ? Очень нужно.
-
Хто прибув до Торонто і потребує одяг/речі допомогу можна отримати у 1- церкві Св. Йосафата, за адресою: 110 Franklin Ave., Торонто, M6P 3Y8. У церковній залі волонтери парафії приготовили для тих хто потребує: одяг, дитячі речі, меблі та інші речі для вжитку. Речей багато. Просять поширювати запрошення. Просимо Вас завітати та взяти собі речі, які вам необхідні - понеділок від 10 ранку до 12 по полудні, вівторок – п’ятниця від 10 ранку – до 3 год. по полудні, неділя після (8:30 і 10:30 ранку) Святих Літургій. Наперед зателефонуйте до канцелярії: 416-535-9192. 2- Ukrainian Canadian Congress - Toronto Branch створили проект Український парашут, за адресою 160 North Queen St. попередньо просять дзвонити (416) 626-5100, при собі мати паспорт з відміткою про в'їзд за програмою CUAET. Години роботи. Вівторок 10:00 - 15:00, четвер 14:00 - 20:00 П'ятниця 10:00 - 15:00 субота 10:00 - 17:00
-
Ой я вам точно не скажу уже. Посмотрите в табличке со статистикой я там писал все даты когда что делал.
Плюс там больше данных будет. Может что-то поменялось по срокам после того как я сдавал. Уже недели две прошло с того времени.
-
Привіт всім! 😊 Можливо в когось також були такі проблеми, тиждень назад я почала заповнювати заявку на візу, але у мене виникли деякі проблеми з інформацією про місце проживання. Я вказала всі країни(дві) де проживала за останні 5 років, але далі мені просто показує помилку і не можу просуватися по анкеті далі, не знаю що робити 😒 Написала в службу підтримки але вони надіслали мені таке відчуття, що просто автоматичний лист у відповідь. Я намагалась зв’язатися з ними знову але безрезультатно. Буду дуже вдячна якщо у когось було щось подібне і зможете мені підказати 😊
-
Подскажите пожалуйста куда обратится , вся семья получила foil less, дочь( 18 лет) с биометрическим украинским паспортом, ответа нет уже месяц. Может кто-нибудь знает куда написать или позвонить, чтобы узнать статус application.
-
Вітаю, а коли вже получив мейл що віза готова, можна поїхати особисто на вклейку візи в паспорт. Чи тільки поштою це єдиний варіант?
-
Добрый день, посмогите пожалуйста, так запутанно написали. Есть двое детей, один 6 лет вклеен в мой паспорт, второй 16 лет подавали іd карту( вклеить ее не могу, т.к. уже имеет свой документ, в консульстве отказали). Что нужно сделать согласно этого документа, отправлять фото и этот документ на выдачу проездного документа или заново прикрепить мой загран и id карту и ждать решения?