UA to Canada CUAET
-
Звісно. Наразі обмежень нема
-
Всем привет! Делюсь для статистики:
04.04 сдали биометрию в Тиране (Албания), записывались на время, по факту была живая очередь из 4х человек, так что ещё и быстрее справились
05.04 пришёл апрув виз и запрос паспортов
08.04 письмо ворк пермит
13.04 отправили паспорта из Черногории в Албанию, dhl
20.04 пришёл трек от vac, сразу написала им на почту и попросила трек номер для отслеживания обратной доставки. В ответе прислали номер отслеживания dhl
21.04 has been dispatched to the IRCC Office for processing
28.04 1) Your application has been received and is under process at the IRCC Office 2) The decision envelope for your application, has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO.
03.05 1) ready for collection 2) передано курьером в dhl
06.05 получили паспорта доставкой dhl в Черногории 🙌🏻
-
Ребят подскажите плиз
В Бухаресте живая очередь на сдачу биометрии?
-
Я писал тот где сейчас проживаю.
-
Нічого не ясно… після того Як на електронну пошту прийшов лист- віза, яка дозволяє в’їзд протягом 6 місяців, потрібно роздрукувати цей лист і відвезти, наприклад у те місце де здавали біометрію( я у Варшаві здавала)? Здати паспорт і цей роздрукований лист. Або прийти на якесь відділення пошти у Польщі, наприклад, і відправити куди? Де знайти адресу яку вказати щоб поштою відправляти? І як потім отримати свій паспорт? Ви дуже багато всього написали. Але мені особисто потрібно щоб хтось пояснив. Що таке апрув? Це і є віза на електронній пошті? Після цього листа ще щось має прийти? На роботу окрема? Чи можна їхати у Варшаву і віддавати паспорт щоб вклеїли візу?
-
так там и узнайте где сидите
-
Якщо це Consent Form що її треба відправити разом з паспортом, то пишіть ту де живете і зможете жити якийсь час бо саме туди висилатимуть ваші паспорти
-
Так а я не вам особисто відповідала)) Це для пошуку у чаті, щоб люди орієнтувались у таймінгах статусів В мене звичайна віза, не та, з якою потрібно в'їхати протягом 6 місяців. До того ж, я не в Варшаві відправляла паспорти. Тому не можу вам особисто допомогти, вибачте