UA to Canada CUAET
-
Сдавать в багаж
-
Добрий день всім! Подаємо з сім'єю анкету онлайн. В Польщі будемо через два тижні. Підкажіть будь ласка: В анкеті вказувати, що ми подаємося з України чи з Польщі??? Як правильно??
-
добрый день , у меня такой же вопрос ! Как с Украины отправить в Варшаву ? Может кто уже разобрался ? Благодарю 🙏🏻
-
Здесь писали, что с Украины паспорт нельзя отправить, можно со стран ЕС, насколько это достоверная и правдивая информация - я не могу вам утверждать
-
Спасибо
-
Дякую за відповідь. Я виправила цей момент, але це не допомогло 😔
-
Підкажіть будь ласка, куди звернутися зробити присяжний переклад документів з української на англійську?
-
Как можно добавить сопроводительное письмо, подскажите пожалуйста 🙂 Спасибо за ответ !
-
города разные, потребности разные. смотрите realtor.ca
-
Кому треба правила дорожнього руху ? Онтаріо.
-
Не должно быть пропусков вообще. Вы с 9/2013 по 5/2015 ничего не указали, как пример. Десять лет буквально месяц в месяц должны быть расписаны, если не работали, значит так и укажите.
-
Доброго дня, зараз я в Варшаві і подала заявку на візу в Канаду, чи не буде проблем якщо я поїду на тиждень в Україну? І якщо прийде мені повідомлення що мені потрібно забрати візу, чи зможу я її забрати трішки пізніше як приїду, чи це потрібно буде зробити в той самий день як прийде повідомлення?
-
Добрый день. Вы уже сдали биометрию и подали паспорт на вклейку?
-
Так
-
Там же написано на копию прав поставить печать ! При чём тут печать на ваших правах !? Делаете ксерокс ваших прав и по прилету просите поставить печать на это ксерокс !
-
Доброго дня Я зараз в Данії. Хочу з дітками їхати в Канаду. Підкажіть як правильно все зробити . Заздалегідь дякую.
-
Біометрію тільки здала
-
З 9/2013 по 5/2015 я навчалась(перший скріншот) я і працювала в цей же період, але так як система постійно говорить про помилку я вирішила дати які накладаються одна на іншу, видалити. Але всерівно отримую ось це.
-
Галочку ongoing в последнем опыте работы ! Пробуйте
-
Доброго дня А як що пройде 30 днів з отримання листа про клейку паспорта чи можна пізніше ?
39395/287194