UA to Canada CUAET
-
Добрий день) Хтось заповнював декларацію CBSA онлайн, наперед? Поділіться досвідом 🥲🙏🏻
-
Привіт, хтось здавав паспорт на вклейку візу у Хельсенкі? Скільки час очікування? У нас є на вклеку десь 2 тижні і треба їхати назад в Україну, хвилююсь, що не встигнуть вклеїти та повернути паспорт за цей час.
-
Це не так працює. Точну дату аплікант обирає сам та сам призначає зустріч, що для біометріі, що для вклейки візи, аналогічним чином.
// Після того, як аплікант САМ обрав дату для вклейки, звичайно, прийде на електронну пошту документ appointment confirmation, з точною датою, яку обрав аплікант
Якщо ви уважно перечитаєте моє повідомлення, на яке відповіли та те, на яке я в ньому посилаюсь, то зрозумієте механіку)
-
Доброго дня. Чи потрібно дозвіл від батька на виїзд дітей додавати до анкети? Чи дозвіл потрібен тільки на кордоні?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста в заполнении анкеты. Какой правильный выбор статуса в стране в которой я пребываю (Германия) если подались на 24 параграф. Визитор не верно будет? Что то другое нужно выбрать?
-
Так. Точно такий же алгоритм. Тільки зверніть увагу, що скоріш за все заново заєструватись буде потрібно, бо після здачі біо аккаунт автоматично видаляється системою. Та що не у всих візових є можливість обрати appointment саме для passport submition
-
Кто подавался из Германии будучи оформленным через 24 параграф. Подскажите пожалуйста какой пункт статуса пребывания в стране выбирали
-
Добрый день! Подскажите, если отправляю паспорт, то прикладываю: запрос на вклейку, consent form, чек об оплате обратной доставки, сам паспорт. А как указать адрес обратной доставки? Где вписывать?