UA to Canada CUAET
-
телефон горячей линии в закреплённом сообщении в конце.
-
Добрый вечер, извините за долгий ответ. У нашего ребёнка белорусский паспорт, в Беларуси один паспорт за загран и внутр идёт. Я спрашивал про перевод свидетельства рождения ребенка , т.к. оно белорусское Спасибо за помощь
-
Day-8 test results
You can only leave your place of quarantine once your mandatory 14-day quarantine is completed. You may leave quarantine at the end of your mandatory 14-day quarantine, even if you have not received your Day-8 test result.
travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/flying-canada-checklist/covid-19-testing-travellers-coming-into-canada#complete-test-kit
-
А письма писали, звонили?
-
Будь ласка 🙏🙏, поділіться як виглядає лист Foil-less visa ( в особисті повідомлення), хто його отримав.
-
у меня с ним были проблемы, если есть возможность, то лучше покупать напрямую через сайт авиакомпании
-
у мене була така ж проблема, не було цього пункту. сьогодні перереєструвалася - з'явився. але тепер нема жодної доступної дати на кілька місяців вперед)
-
Тут уже показывали, помотайте выше 👆🏻
-
до кінця терміну дії паспорту. але мені відразу прийшла не foil. колезі була foil - вклеїли також звичайну до кінця терміну паспорту
-
доброго дня, чи є обмеження, протягом якого часу необхідно вʼїхати в країну?
-
Мой паспорт через день был доставлен в визовый центр, так что подождите немного, а потом забирайте (а вообще должно было быть сообщение от визового центра, что ready for collection)