UA to Canada CUAET
-
Залишіть свою пошту на оф. сайті і вам надішлють оновлення. Я щойно так зробила. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/sign-up.html
-
здається, ще ніяких оновлень не було
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/02/additional-immigration-support-ukraine-eng-ua.html
-
там є гаряча лінія, але я не знаю чи безкоштовна для різних питань конкретно для українців 613-321-4243
канадський номер +1 на початку може треба
-
загальні правила по дітях: travel.gc.ca/travelling/children/children-travel
-
Привіт! Підкажіть, чи можна по телефону записатися на білметрію? Я ще в Україні.
-
ви вже отримали biometric request letter? в Україні ви не зможете здати біо, тільки закордоном. тому вам необхідно буде звертатись до візового центру закордоном. але є варіант просити biometric exemption
-
- спочатку треба подати заявку, але в заявці тре вказати своє розташування
- вам прийде лист прохання здати біометрику. в Україні на даний момент здати нереально (хоча раніше обіцяли пересувані центри, але їх немає)
- можна записатися або по телефону, або по пошті конкретного центру в залежності від країни перебування (вони є Польщі, Австрії, Німеччині, Італії і тд)
-
от наприклад в Польщі visa.vfsglobal.com/pol/en/can/book-an-appointment
щоб знайти інші гугліть
VAC + назва країни
-
Доброго дня. Щиро дякую за створення цього чату. Я так розумію візові центри Канади не працюють ні в Києві ні у Львові. На електронні листи також не відповідають. Паспорти для вклейки візи відправляти в Варшаву кур'єром two-way?
-
t.me/UAtoCanada/139
Lastly, before the Visitor Visa application is approved, the Applicant will need to mail their passport to a Visa Application Centre in Ukraine. This step will be difficult to complete because all of the Visa Application Centres in Ukraine are currently closed. Given this, the Applicant may need to mail the passport to a Visa Application Centre from outside Ukraine and the Applicant would need to travel to that location in order to pick up the passport with the Visitor Visa.
Two-way не получится, если коротко - в одну сторону можно отправить теоретически, но в обратную сторону за пределы страны не высылают
-
Дякую за відповідь.👍 Це стосується тільки Visitor Visa чи всіх віз, включно з робочими і PR?
-
правила пересылки паспортов? всех конечно. но визу можно вклеить в любом ближайшем визовом центре в любой стране
-
Вибачте за запитання , це прям оригінали паспорту треба відправляти😱? А якщо загублять?
-
Доброго дня,чи є у когось контакти людей в Варшаві,які оформлять заявку на візу в Канаду?Наперед дякую.
-
Могу подсказать так. Через польшу как беженец или без виз можно не ставить метку а дальше как тут делают в аэропорту билет покупаете и летите