UA to Canada CUAET
-
вам никуда не нужно писать, не слушайте, что вам говорит участник, который не знает достоверной информации. не нагружайте и так занятых работников ненужной заявкой через вебформу.
-
А можно ссылку на этот текст? Это от куда?
-
ссылка в закрепе, где информация о биометрии. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/biometrics.html
-
Бросьте и мне пожалуйста
-
Тоді просто зробити новий епоінтмент і все?)
-
reschedule appointment если у вас уже была дата забронирована.
-
Мне тоже пришло такое письмо, но визу еще до сих пор не дали. Кнопки тоже неактивны
-
Мені писати,що reschedule я можу максимум 48 год після schedule, але спробую ще раз
-
Удалите и запишитесь заново !
-
Доброго дня Підкажіть , будь ласка Чи може хтось допомогти передати ліки в Канаду вагітній дівчині ( у неї двійня) і нестача кровообігу у одного . І ліки можуть допомогти наші, з України . Поштою заборонено туди ліки передавати, навіть якщо і з призначенням лікаря, то йти посилка буде майже 2 місяці .. Вибачте, якщо не по темі, але раптом хтось буде найближчим часом вже туди виїжджати . Я знаходжусь у Львівській області . Але якщо що, перешлю новою поштою ліки
-
Я тоже жду с 31.03. Сдавала в Варшаве
-
Хочу написати свій досвід подачі. 30.03 заповнили анкету 13.04 пройшли біометрію у Варшаві 19.04 прийшла foil-less віза 29.04 відправила паспорти на вклейку у Відень з Польщі кур’єром DHL 3.05 центр отримав посилку 5.05 підтвердив це по пошті 6.05 вони поїхали в IRCC на вклейку 11.05 ready for collection🥰 Вклеювали по суті 4 робочих дні
Мені прислали foil-less через 6 днів після біометріі, думаю так швидко - бо я подавалася з малою дитиною. Вклеїли нам обом до кінця дії паспорта
Перед відправкою я стикнулася з багатьма незрозумілими моментами, на сайті мало що ясно - як відбувається відправка, чому візовий центр не може відправити мені кур’єром до Польщі і тд.
Тому дякую чату за підтримку і відповіді - це дуже важливо❤️ У кого є запитання - можете писати мені, радо відповім на усі
-
Мне пришлось регистрироваться в аэропорту , через интернет не пускает
Скорее всего из-за визы, они должны ее проверить лично (мое мнение)
И готовьте ArriveCan, при регистрации check -in его спросят заполненный
-
Подскажите, пожалуйста, а можно сразу, когда сдаешь биометрию, оставить паспорт на вклейку?
Отказов в визе ни у кого не было, вроде) а вот ехать второй раз для того чтобы отдать паспорт накладно (почтой не хочу) ☺️