Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t186231421T Offline
    t186231421T Offline
    Svyat Bogdanov
    wrote on last edited by

Ребят по прилету в Канаду нужно ли сдавать какие то мед анализы или тесты ?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    james van hallen
    wrote on last edited by

да, дали 90 на прохождение мед обследования

1 Reply Last reply
    0
  • t194511129T Offline
    t194511129T Offline
    Oleksandr Ok 🇺🇦
    wrote on last edited by

Мы пока разбираемся. В ворк пермите указан перечень профессий где мед осмотр обязателен. Не все работодатели требуют мед осмотр. У детей указано что они должны пройти мед комиссию. Будем уточнять этот вопрос у семейного врача ещё. Тесты не сдавали. Взрослые у нас все вакцинированы. Хотя в аэропорту красный крест дали упаковку тестов просто так на всякий случай. Говорю про аэропорт Эдмонтона.

1 Reply Last reply
    0
  • t186231421T Offline
    t186231421T Offline
    Svyat Bogdanov
    wrote on last edited by

Понял вас , спасибо , потому что тоже сказали что вроде надо сдать , а как и что и где , информацию не дали

1 Reply Last reply
    0
  • t194511129T Offline
    t194511129T Offline
    Oleksandr Ok 🇺🇦
    wrote on last edited by

Уточните только у авиакомпании нужно ли им чтобы Вы сдавали тесты. Мы летели КЛМ. Тесты не нужны были ни нам ни детям.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Артурович
    wrote on last edited by

Аналогично и Lufthansa, украинцам не нужны, если есть сертификат прививки вообще идеально

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    dmka
    wrote on last edited by

Вітання з Канади

Мій кейс: я українець, дружина — іноземна громадянка з посвідкою на постійне перебування в Україні. Обидва вакциновані — 2 дози Sinovac + бустер Pfizer.

Белград, Сербія

7.04 — створений "сімейний" аплікейшн, я головний аплікант.

Надавали всі заповнені сторінки біометричних паспортів, посвідку дружини, та скан свідоцтва про шлюб (українською без перекладу). Живемо в Україні, також ми багато подорожували разом, що було видно зі штампів у паспортах. В дружини в паспорті була свіжа відмова в перетинні кордону країни ЄС за відсутністю візи.

Дружина відразу отримала UCI, Client Applicattion Summary та невдовзі запит на біометрію (Biometrics Collection Letter), мені те саме прийшло з затримкою близько 18-ти годин — вже почав нервувати.

8.04 — дружина здала біометрію

Потрібно мати маску та надруковані документи. Без запису та паперів навіть не пустять у CVAC. Заходять по одному. Всі особисті речі закриваєте у шафу на вході.

11.04 — я здав біометрію (бо на 8.04 вже не було вільного слота)

13.04 — прийшли обидва Biometrics Validity Letter

13.04 — дружині прийшов Original Passport Request - "повна" віза, мені нічого

Спробували подати її паспорт особисто в CVAC в Белграді — відмовили, адже документи приймають особисто лише у громадян України, всі інші по пошті. В Белграді в нас не було ані постійної адреси, ані навіть телефону. В CVAC порекомендували чекати, коли запит прийде мені.

Купили сімку Globaltel – щось близько 100 грн за 2ГБ на 7 днів (потім ще подовжили на 30 днів)

15.04 — прийшли обидва Work Permit

19.04 — мені прийшов Original Passport Request – foil-less visa, хоча з Сербії по ній вилетіти неможливо

Відніс особисто обидва паспорти в CVAC в Белграді. Тут здають/забирають паспорти без попереднього запису. Співробітники зателефонували в амбасаду Канади, радились що робити з цим foil-less. В результаті прийняли обидва паспорта безкоштовно.

З CVAC Белграду паспорти самостійно відправляють у Відень, потім також самостійно повертають. Потім, на візі було написано London )

25.04 — мені повторно прийшов Biometrics Validity Letter – глюк системи

27.04 — прийшли статуси Final Decision

4.05 – біля першої години отримали конверти з паспортами

Це був останній день легального перебування дружини в Сербії. За декілька годин поїхала в віза-ран в Бієліну, Боснія. На автобусі це приблизно $5 та 2 годин 20 хв у кожний бік. Потрібно мати сертифікат про вакцинацію з Дії.

В підсумку - 27 днів з дати подачі. Трохи завадили свята — в Сербії було 4 дні Пасхи, потім 4 дні травневі.

Придбали білети Turkish Airlines: Белград — Стамбул — Монреаль — Торонто. Через ЄС ціни набагато кращі, але дуже вірогідно, що дружину не пустили б на рейс.

Заповнили ArriveCAN один на двох на сайті (апп відмовився працювати на похаканому телефоні) – вказали лише дві перших дози sinovac, адже для бустеру місця там не передбачене. Сертифікат (pdf з Дії) на дві дози вакцини вже фактично був не дійсний в Україні (дійсний на три дози в нас теж був, але ми його не нікому показували).

В Монреалі отримали Work Permit на три роки, це зайняло приблизно годину.

Мету приїзду вказували Work in Canada, строк 9999 днів. Також мали з собою папірець з надписом фломастером — CUAET, UKRAINE, Work Permit. Нас зареєстрували у електронну чергу, відвели до офісу №1. Коли прийшла наша черга, офіцер попросив зачекати, розглядав кейс близько 5 хвилин, консультувався з іншими співробітниками, потім видав документи.

Щоб продовжити подорож у Канаді, потрібно забрати багаж та самостійно зареєструвати на внутрішній рейс. Тут також потрібно було мати сертифікати про вакцинацію, а також корисно зазначити, що ви прибули до Канаду менше ніж 24 години тому - буде менше питань.

1 Reply Last reply
    0
  • t1495886825T Offline
    t1495886825T Offline
    Mariana
    wrote on last edited by

Воно не має значення,мені здається якщо сім'я то всі заповняють групою!!!Тут в кожного по різному комусь швидше ,а комусь пізніше!!!!

1 Reply Last reply
    0
  • t424199516T Offline
    t424199516T Offline
    Valentyn
    wrote on last edited by

Доборе утро, тот кто отправлял паспорта на вклейку визы в Румынии, сколько по времени заняло?

1 Reply Last reply
    0
  • t774059280T Offline
    t774059280T Offline
    Sergiy Burlaka +79107097605 OPEL_CORSA Y303BK193
    wrote on last edited by

Я чуть помоложе😂, со 2.04...

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by

Ребята , всем привет ! У кого есть история отсидки) на карантине по прилету в Канаду, может кто то из знакомых проходил или читали , поделитесь пожалуйста. Или может ссылку киньте , где почитать? Подходит для карантина отель , квартира , дом? Я так понимаю , главное требование не выходить на улицу 14 суток? Если в отеле жить , с ними договариваешься за ранее о принадлежностях для уборки веник и т.д? Если в квартире , доме куда мусор девать? То что мы , когда из аэропорта добираемся , контактируем с окружающими , это как? Сорри за столько вопросов! Спасибо!

1 Reply Last reply
    0
  • t1664470011T Offline
    t1664470011T Offline
    Pinhas Koin
    wrote on last edited by

Добрый день, может ктомприлетал в Ванкувер а не в Торонто ? там какая процедура по CUAET ?

1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by

отель подходит, но надо уточнить, если отель берет карантинных, и да, они вам под дверь будут оставлять полотенца, принадлежности, а вы им мусор. доставка еды тоже будет под вашу дверь.дом и квартира отлично подходят. в квартире вы с менеджментом договариваетесь, чтобы они ваш мусор из-под двери забирали. из аэропорта вы можете норм добраться до места карантина, даже на общественном транспорте разрешено, только надо в маске и сразу следовать к месту карантина. если на такси, то тоже сразу к месту, без остановок в супермаркетах, заправках и тд. да, вы сидите 14 дней без выхода из своего места карантина, в лоби отеля или квартиры следовательно тоже не выходите.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by

Спасибо вам огромное за ответ!

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by

Еще подскажите пожалуйста , по прилету у нас не будет счета в банке , карточки . Мы когда еду будем заказывать удаленно , сможем рассчитаться наличными на карантине , положить под дверь или как то еще ? И как правильно сделать с деньгами , мы лететь будем из Стамбула , канадский доллар купить там? В Канаде нам сразу ведь на карантин проследовать необходимо будет. Спасибо!

1 Reply Last reply
    0
  • t757372391T Offline
    t757372391T Offline
    Olena
    wrote on last edited by

Потому что у некоторых людей запрашивают документы,и они должны быть переведены на английский или французский.

1 Reply Last reply
    0
  • t361947374T Offline
    t361947374T Offline
    Alexandrina
    wrote on last edited by

Йдіть дизайнером там працювати. Без освіти шанси є, якщо кілька років працювали і шось вмієте. Головне як раз англійська

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🅡︎🅤︎🅢︎🅛︎🅐︎🅝︎
    wrote on last edited by

Ясно,у меня просто ничего не запрашивали,и отправлял всё не переводя...

1 Reply Last reply
    0
  • t757372391T Offline
    t757372391T Offline
    Olena
    wrote on last edited by

У меня тоже. Но я узнавала для знакомой у неё запросили.

1 Reply Last reply
    0
  • t1059644395T Offline
    t1059644395T Offline
    Evgeniy
    wrote on last edited by

Добрый день.скажмте после заполнения аппликации на ребенка 12 лет, больше никаких действий не требуется, просто ждать когда по этой анкете прийдёт подтверждение визы??

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags