UA to Canada CUAET
-
на те саме прийшло тільки в пдф. Здавали в Кракові. то візовий центр і вони просто збирають біометрію і пересилають в Варшаву.
-
Підскажіть, будь ласка, чи було в когось таке, що портал не пускає для продовження подачі онлайн заявки? Скільки днів діє код?
-
Адреса як зазначено у запрошенні. Я здавала.
-
Я тут така)) Відправила ще 27.04. Трекінговий номер показує, що наступного дня його якийсь Кремер отримав) 02.05 прийшло повторне підтвердження біометрії, тільки цього разу не з Лондона, а з Відня. І все)) Дзвонила, писала і Дюс, і у Відень - кажуть, що так буває, бо роботи багато. На листи із запитами чи отриманий паспорт і чи він в роботі відповіді поки не прийшло((
-
ні. Коли буде апрув, паспорт можете хоч автсралію відправити. Але в європі Тільки 6 країн приймає, решта то візові центри.
-
что там можно прочитать как однозначную невозможность попасть в Канаду из-за ковида? там английским по белому написано, что из-за ковида виза не является гарантией, что вы попадате в Канаду и надо еще соответствовать дополнительным критериям (вакцинация, тесты на ковид и прочее) и данны ссылки почитать подробней про всё это, там даже есть online-тест, где можно покликать галочки и получить ответ с какой вероятностью вас пропустят.
-
Добрый день всем! Кто нибудь знает появится ли в ближайшее время возможность сдачи биометрии в Киеве/Львове?
-
www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Телефонувала на гарячу лінію, що вказана на сайтіVFS дюсельдорфа, і писала на їхній імейл. Написали ось таке: Addressing your below query, we would like to inform you that as per process the tracking details are automatically sent on your registered email ID once the passport and the documents are forwarded to the Canadian Embassy for further process.
Просто я вже думаю, може я вказала неправильний імейл на конверті, і вони відправили трекінг бо зна куди. Або дійсно ще не відправили паспорт