UA to Canada CUAET
-
Якщо я хочу податись на візу в Варшаві особисто, чи потрібно призначати зустріч і як саме? Хто може вислати посилання ? 🔥 Дякую
-
Ну, я вже трекінгу й не чекаю, я хочу свій паспорт назад 🥲🥲🥲 Мені ще при дзвінку в Дюсельдорф сказали, що щоп’ятниці передають усі паспорти на вклейку до Відня. Там заявки повторно перевіряють і роблять вклейку.
-
Доброго дня, всім! Звертаюсь до тих хто вже прилетів до Канади. Скажіть, для того щоб мені з дитиною дозволили посадку на літак і потім при перевірки документів пропустили до Канади достатньо мати лист дозволу на виїзд дитини від батька, той що ми додавали до анкети?
-
Ні, лише 02.05 прийшло повторне підтвердження біометрії з Відня. Паспорт відправила 27.04. Більше ніякого руху/повідомлень не отримувала
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка адресу для біометрії у Кракові? Дякую!
-
Я кріпила все що можна. За логікою якби я була тим хто оцінює мій випадок, то, що було б потрібно. Так, вклала і паспорт України (окрім закордонного), свідоцтва про народження дітей, свідоцтво про шлюб, рішення суду про розлучення (бо з нього зрозуміло що мала інше прізвище, а она дитина на ньому), згоди від батьків на вивіз дітей, виписка з банківського рахунку по прибуткам. Все з перекладом, не нотаріальним, самостійним за принципом 1ша ст документ, 2га переклад, потім дві сторінки зберегла в пдф з розміром щоб не перевищити стандарт як вказано в анкеті. Все ок, додаткових документів не просили.
-
+49 211 73714828 телефонувала сюди, але не сказала б, що це було дуже результативно. Він сказав: дуже скоро буде, я ще зараз з контактую з Дюсельдорфом, вони вам нададуть відповідь щодо трекінгу. І все. Ше писала на ось цей мейл [email protected]
-
алея покою 1. потрібна попередня реєстрація www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
Кто будет подавать паспорт на визу в визовый центр в Бухаресте отзовитесь пожалуйста 🙏 !!!
-
Подскажите пожалуйста, отправил паспорт на вклейку визы, но паспорт заканчивается в ноябре, говорят что-то визу по ноябрь вклеят а по прилёту и WP дадут до ноября. Правда ли это и что в таком случае нужно делать?
-
Дуже Вам дякую!
-
Подскажите, после здачи биометрии, какие след.шаги? Я могу сразу после сдачи биометрии вернуттся в Украину? Или мне еще надо будет в визовый центр идти?