UA to Canada CUAET
-
Ще таке дурне питання. Якою програмою краще скористатися, CUAET для Канади чи UFU для США?
-
Если её не вызывают на биометрию то по идеи её вызовут только на вклейку визы?
-
да - я же так и сказал. на вклейку визы необязательно идти лично, можно прислать паспорт почтой. но номер IRCC для этого не нужен
-
когда заполняла на маму анкету, указывала украинское гражданство с момента получения украинского паспорта.
-
Не підвисне, ми так отримали візи з донькою, а чоловік і син, ще не здавали біометрію
-
пишите по памяти, максимально близко к правде.
-
А, это есть у нас. Я думала внутренний какой то документ
-
Добрий вечір. Поки ніяк не вирішила. Я дзвонила до Канади до IRCC офісу. Мою заявку перевірили та сказали чекати. Написала до тех підтримки на сайті IRCC - та сама відповідь. Чекайте. То було 2 травня. Відповідь з мого питання мені обіцяли надіслати протягом 10 робочих днів, але відповіді не було. Я подзвонила знову 14 травня до IRCC офісу і мені сказали знову те саме -чекати. Скільки ніхто не знає. Ніякого максимуму не має. Загалом така картина: 22 березня подання заяви 12 квітня біометрика 28 квітня статус візи змінено на аппрувд 02 травня дзвінок до офісу 14 травня ще один дзвінок до офісу Через 2 тижні знову буду дзвонити якщо не буде листів.
-
о чем именно? продлении паспорта, визы, пермита?
t.me/UAtoCanada/28041
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html