UA to Canada CUAET
-
Варшава Знаю, що були випадки , коли повідомлення не приходили деяким людям статус змінився на апрув і через кілька днів люди забирали паспорт
-
Да Только в Вене мужик на входе не пускает в визовый без письма Хоть убейся
-
Я не буду самостійно забирати паспорти, оплачувала зворотню доставку. Але як дізнатись взагалі хоть щось, чи можливо є номери телефонів або електронні адреси куди можна звернутись за інформацією?
-
Добрый день, слышал, что даже если отправлять на вклейку документы после получения foil-less визы, могут вклеить одноразовую с 6 месяцами на выезд. Как избежать такого, кто знает?
-
Добрый вечер! У нас такая же ситуация, Вы в каком городе?
-
Анкара
-
случаи вклейки одноразовых виз единичны и судя по всему являются ошибкой офицера. просто отправляйте паспорт на вклейку и все
-
Особисто ми куди не дзвонили, це зовсім нічого не дало Окрім слів, що потрібно чекати Навіть не відправили мені назад кур’єром, просила знайому щоб забрала з візового
-
Я зрозуміла, дякую
-
По этой программе можно открыть в Канаде типа СПД? Если я хочу удаленно работать на США например, так можно?
-
підкажіть будь ласка, заявку на work premit подавати, коли уже прилетіли в Канаду, чи можна подавати тоді коли очікуєте на візу?
-
Хочемо відправляти документи на вклеювання візи, зворотню доставку оплачувати як за один конверт? Чи за кожен паспорт окремо? Цікавить саме візовий центр в Берліні! Хто вже проходив таке, підкажіть, будь ласка
-
Вітаю! Якщо дитину вклеїли в загран матері, то в аплікації дитини, де вказуєш з яким документом їде особа, вказуєш номер загран паспорта ?
-
по этой программе на work permit нет отдельной заявки, есть только на визу. при подаче на визу можно поставить галочку “нужен work permit”. для получения WP достаточно прилететь в Канаду
-
дякую)
-
Всем привет! Кто сидел уже в Канаде на карантине 14 дней? Вам пришло письмо о завершении карантина или вы просто вышли из дома после 14 дней?
-
t.me/UAtoCanada/43863
-
письмо не приходит. на 15й день в 00.01 можете выходить
-
Просто выходите , я так сделала
в AriveCan отметить 14ый день и все , свободны
-
Кожен окремо
44472/286544