UA to Canada CUAET
-
День добрый, подскажите, ircc выслал запрос на свидетельства о рождении детей на англ язык. Они должны быть заверенными нотариально или нет?
-
Мне не приходил biometric validity letter, биометрию сдавал 27.04
-
Усім добрий день! Підкажіть, будь ласка, що робити, бо я вже в розпачі. Дано: 27.04 відправила паспорт на вклейку візи у Дюсельдорф; 02.05. - прийшло повторне підтвердження біометрії із Відня. І все(( На мої дзвінки у Дюсельдорф відповідають: чекайте. Від Відня отримала відповідь по імейлу, що паспорт відправили назад у Дюсельдорф ще 03.05. Яким чином можна забрати паспорт? У Дюсельдорфі кажуть, що самовивозом не можна, чекайте. Ніяких оновлень по анкеті, імейлів від VAC не приходить. Що робити? Яким чином можна вплинути? Як забрати паспорт? Буду вдячна за будь-яку підказку 🙏🙏🙏
-
Судя по всему, 1 только паспорт в конверт можно
-
Всем здравствуйте, такой вопрос по прилёту, все процедуры OWP и собеседование с офицером проходят в первом аэропорту Канады и могут занимать продолжительное время, если я правильно понимаю. А как быть в случае, если мы летим в Калгари с пересадкой в Ванкувере, багаж самому забирать не нужно, а разница между посадкой и отлётом, всего 1 час 25 мин. Может кто-то сталкивался и может посоветовать как в таком случае более правильно поступить?
-
И вернули так же 5 в одном ?
-
Добрий день! Можливо хтось знає, якщо не з’явитися на біометрію і не скасувати запис, то повторно можна буде зареєструватися на біометрію? Бо в особистому кабінеті збій і вже тиждень не можу скасувати запис на біометрію.
-
Я і в кабінет заходжу і пробую відмінити, але пише недійсний заявник. Хоча в кабінеті свій запис бачу на біометрію.