UA to Canada CUAET
-
Пришла foil less, если отправить на вклейку какую визу вклеивают?
-
Наскільки знаю, у Канаді недоступна ціла низька професій без медогляду, тому і запитую чи можна зробити його до того як прилетіти у Канаду
-
Спасибо! С заявкой прикрепляли -просят ещё раз выслать? Что то пошло не так?
-
Доброго дня. Можливо, хтось знає чи з карти приват банку можна здійснити переказ на польську картку парібас
-
Здали сьогодні біометрику у Дубліні(Ірландія). Були записані на 13:30 прийшли трішки швидче та взяли талон, почекали буквально 5 хв і нас викликали в кімнату. Дали паспорт та biometric letter. Попросили продиктувати своє ім‘я та прізвище по буквах, запитались коли день народження та країна народження. Потім здали відбитки пальців і сфотографували. Сказали має прийти 2 листи(1 підтвердення біометрики, 2 запрос на документи). І потім самому принести паспорти і всі документи до них і вони відправлять їх у Лондон на вклейку візи.
-
Посоветуйте пжст. Получили less- foil визы на 4х человек- семья. Трем сдали на вклейку и уже получили обратно. Один человек в это время отсутствовал и теперь у троих визы в паспортах а у одного less-foil виза. Уже есть билеты на 14 июня из Польши. Сдавать последнего на вклейку или не рисковать?
-
Доброго дня) Підкажіть, будь ласка, чи можна зараз особисто занести паспорт у VAC у Варшаві чи потрібно відправляти кур’єром? І чи не буде проблем, що я перебуваю на території Польщі без паспорту?
-
Я вот тоже так думаю.
-
взагалі карще відправляти інпостом. Вони друкують самі наклейку. ТОді не має проблем з тим, щоби зрозуміти що там написано. і ціна 15 зл
-
Подскажите,пожалуйста:
У человека есть только внутренний украинский паспорт, но не была вклеена новая фотография после достижения 45 лет. При этом есть загранпаспорт другого государства на который есть ETA . Есть ли возможность приехать в Канаду с другим паспортом, а при въезде получить разрешение на работу с украинским внутренним, а потом уже там в консульстве вклеить в него новое фото и заказать новый загранпаспорт Украины?
-
Спасибо большое 👍
-
Заполняли на английском. На бланке , но подписал только он лично. Без нотариуса