UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, хто ще чекає візу у Польщі, може підкажете, що ви робили? Здавала біометрію 11.04, візи до цих пір нема. Ніяких виплат і статусів не оформляла, офіційно працювати права не маю. Жила за свої гроші, але вони вже закінчуються. За скільки часу можна оформити дозвіл на роботу і приблизно через скільки приходять виплати? Ну і головне питання, чи я зможу виїхати в Канаду, якщо буду оформлена в Польщі?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна відправити паспорт на вклейку візи поштою з України у Польщу? Вже маю підтверджену візу, але хотілося б вклеїти.
-
Ми з 12-го чекаємо на візу, приїхали 10-го. Теж нічого не оформлювали й витратили купу грошей на проживання і харчування🙈 так само думаємо про оформлення виплат, бо чекаємо вже дуже довго :( з того, що я читала в чаті, візи отримують і ті, хто має фінансову допомогу, і дозвіл на проживання в іншій країні, і інше громадянство. Тому не думаю, що буде якось впливати :)
-
Здравствуйте, Подскажите пожалуйста я отправила вчера аппликации себя и мужа, я украинка, он нет. Муж сразу получил сообщение submission confirmation, client application summary и через несколько часов biometrics collection letter, а мне пришло только submission confirmation и до сегодня ничего. Есть повод переживать?
-
Сколько времени прошло с момента сдачи?
-
дуже дякую☺️
-
Здравствуйте помогите разобраться письмо на вклейку визы отправлять в любое посольство канадское или где сдают биометрию? Мы ездили на биометрию в Дюссельдорф из дании, сейчас письмом отправить надо, куда отправить подскажите.