UA to Canada CUAET
-
Нет, нужно ехать в любую страну ЕС
-
Сколько времени прошло с момента сдачи?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто отримав візу по CUAET в Іспанії, при цьому тимчасовий захист в Іспанії втрачається? Якщо так - то в який момент?
-
дуже дякую☺️
-
Добрый день, Пятница- сдача биометрии в Берлине Понедельник-foil less
-
Здравствуйте помогите разобраться письмо на вклейку визы отправлять в любое посольство канадское или где сдают биометрию? Мы ездили на биометрию в Дюссельдорф из дании, сейчас письмом отправить надо, куда отправить подскажите.
-
29.04 подавал
-
Добрый день. Если через Великобританию и США нужна Виза для транзита. Каким маршрутом лучше лететь с Польши? У кого какой опыт? Благодарен за ответ.
-
Люди привіт! Є хтось, що зараз знаходиться в Німеччині та здавав чи буде здавати біометрію в Берліні?
-
Для транзита Британии виза не нужна если канадская вклеена в паспорт.
-
Прямые рейсы есть, или пересадка в любом аэропорту шенгена. Можно и через Британию, но дайте себе чуть больше времени на регистрацию на рейс в Польше. Пересадка в сша без американской визы невозможна
-
Підкажіть, будь ласка, якщо біометрію вже здали і отримали результати, то при відправкі паспорта на вклейку візи в цьому документі що заповнювати перше чи друге?
-
А куда?
-
Ох, пані, цікавить теж саме питання. Оскільки вже дуже довго чекаємо наші документи, перебуваємо в Чехії, але ніяк не оформлювались. Термін легального перебування в 90 днів закінчується і візи ще досі не має. Якщо тут оформити візу біженця, точно не анулюють візу в Канаду? Може хтось знає відповіді на ці питання. Дякую!
-
Доброго дня підкажіть як там знайти житло поки пройдемо біометрію та будемо очікувати на візу?
-
Кто то подавал заявку по cuaet только на ребёнка до 18 лет без подачи на родителей? Есть пару вопросов.
-
Ок. Подскажите. Если я не хочу ждать вклейки визы в паспорт и собираюсь выезжать с электронным вариантом, что это для меня меняет? Я не смогу лететь транзитом через Великобританию? Или есть ещё какие то ограничения?
-
Можете будь ласка дати посилання на цей документ, щоб роздрукувати 🙏🏼
-
Немає посилання, взяла у візовому центрі
-
Дякую Анно! Шкода, але маємо що маємо. Є якісь безкоштовні поїзди, щоб дістатись до Берліну?
48347/286022