UA to Canada CUAET
-
Добрый день. Если через Великобританию и США нужна Виза для транзита. Каким маршрутом лучше лететь с Польши? У кого какой опыт? Благодарен за ответ.
-
Люди привіт! Є хтось, що зараз знаходиться в Німеччині та здавав чи буде здавати біометрію в Берліні?
-
Для транзита Британии виза не нужна если канадская вклеена в паспорт.
-
Прямые рейсы есть, или пересадка в любом аэропорту шенгена. Можно и через Британию, но дайте себе чуть больше времени на регистрацию на рейс в Польше. Пересадка в сша без американской визы невозможна
-
Підкажіть, будь ласка, якщо біометрію вже здали і отримали результати, то при відправкі паспорта на вклейку візи в цьому документі що заповнювати перше чи друге?
-
А куда?
-
Ох, пані, цікавить теж саме питання. Оскільки вже дуже довго чекаємо наші документи, перебуваємо в Чехії, але ніяк не оформлювались. Термін легального перебування в 90 днів закінчується і візи ще досі не має. Якщо тут оформити візу біженця, точно не анулюють візу в Канаду? Може хтось знає відповіді на ці питання. Дякую!
-
Доброго дня підкажіть як там знайти житло поки пройдемо біометрію та будемо очікувати на візу?
-
Кто то подавал заявку по cuaet только на ребёнка до 18 лет без подачи на родителей? Есть пару вопросов.
-
Ок. Подскажите. Если я не хочу ждать вклейки визы в паспорт и собираюсь выезжать с электронным вариантом, что это для меня меняет? Я не смогу лететь транзитом через Великобританию? Или есть ещё какие то ограничения?
-
Можете будь ласка дати посилання на цей документ, щоб роздрукувати 🙏🏼
-
Немає посилання, взяла у візовому центрі
-
Дякую Анно! Шкода, але маємо що маємо. Є якісь безкоштовні поїзди, щоб дістатись до Берліну?
-
Привіт всім! Отримали foilless visa i work permit на е-мейл: Маю два питання:
- Чи потрібно відправляти паспорти на вклейку чи можна летіти з цими документами і вклеїти в Канаді? Порадьте, як зробити правильно враховуючи той факт що ми знаходимось в Україні.
- Чи відправляв хтось з України паспорта на вклейку в Польшу? Дякую!
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, сдали биометрию и ждём ответ с 6 мая, у нас групповая заявка, была ли у кого-то подобная ситуация, возможно ли что визы все таки одобрят?🙌🏻
-
Не сможете через Британию. Дело в том что в Лондоне для перехода в терминал вылета в Канаду нужно проходить пограничников, фактически это выход в город а не транзит по аэропорту. Все ограничения и исключительный список откуда можно вылетать даётся вместе с письмом электронной визы. Дело в том что Канада договорилась с рядом стран признавать и садить на самолёт по этим электронным бумажкам. И только из этих стран можно вылетать.
-
Искренне благодарен за ответ. Для себя решил не тратить зря время в Европе ожидая вклейки визы в паспорт. Хорошего дня!
-
С каких стран можно вылетать?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка , якщо я в Україні і мій паспорт надішлють із Польщі на вклейку чи може хтось інший його забрати?
-
Доброго дня Ще 18 подала додаткові документи на дітей і тишина ще не розглядали подані документи,в когось теж так
48354/287807