UA to Canada CUAET
-
Скажите, пожалуйста, что делать с украинским дипломом фармацевпта в Канаде? Как его подтверждать ?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, яку вказувати адресу в consent form, якщо плануємо забирати особисто?
-
В'їхав на своєму авто в Європу Тепер якщо з візою все буде добре буду змушений продати авто але так я не можу вернутись в Україну шукаю варіанти продажі в Європі Можливо хтось мав подібну ситуацію і знає які є варіанти?
-
Кто может скинуть разрешение на обработку данных,которое вместе с пасспортом отправлять надо?
-
У меня та же проблема, вариант один Продажа только в Украине, в Европе не хотят наши авто покупать(, найдёте покупателя в Украине, сделаете доверху в Европе и автовозом отправите авто на Украину
-
Cosent form есть в интернете можно скачать !
-
Доброго дня. Підкажіть, чи можна віднести паспорт особисто на вклейку візи у Братиславі?
-
Ребят, подскажите как быстро вклеивали визу при личной подаче VFS Bucharest? Спасибо! ✌️
-
Всі в такій ситуації, жінка моя вже з візою. Чекаємо
-
Через скільки часу після approved приходе паспорт в VFS ?
-
Підскажіть будь ласка, якщо летіти до Канади по foil less visa , де у Канаді можно буде отримати візу яку роблять у паспорт по Cuaet? І якщо летіти по foil less visa можно розрахувати на виплати які з 2 червня ? Дякую 🌺
-
У Канаді вже не роблять візу CUAET, ви подаєте всі документи заново на гостьову візу. Тому всі, хто має можливість, вклеєють візу в паспорт до в’їзду в Канаду.
-
Кто то знает можно ли отсрочить вклейку паспорта? Поездка запланирована через две недели туда назад и не вложусь в 30 дней подачи получается. Или так нельзя и придется отменять поездку?
-
Я працюю з машинами, дізнавався за це. Скажу коротко так- це невигідно нікому. Якщо авто не з ЄС, то при постановці на облік в ЄС прийдеться заплатити ПДВ, ввізне мито, податки на двигун і т п. У всіх країнах по різному, але як правило ці збори сягають 30-40% вартості авто. Як на мене, то краще знайти наших перекупів, які можуть забрати ваше авто з Польщі, зробити їм довіреність і продати з хорошою знижкою.
-
Є певний термін вклейки візи чи це можна зробити і через місяць/два/півроку?
-
Звідки інформація?
-
Добрый день Может кто-то сейчас в кишиневе сдавал биометрию? Сколько ждали одобрение, чтоб сдать паспорт?
-
Привет! Подскажите пожалуйста! Ситуация не у меня, а у друзей: уже сданы паспорта на вклейку визы, а статус спустя 8 дней с запроса паспортов сменился на этот на фото ⬆️ что это значит?
-
Також дуже цікавить ця інфа.
-
Хто з України відправляв на вклеювання підкажіть як відправили через кого і як оплатили послуги
50279/287194