UA to Canada CUAET
-
по поводу страховки тоже не корректная информация - в некоторых провинциях работает с первого дня. так что уточняйте сами по провинции, куда едете - не всем нужно страховку покупать, тем более ее даже не спрашивают на границе.
-
Спасибо большое
-
Разве что как реклама консультантов ))) !
-
Добрий вечір, підскажіть, будь ласка, можливо в когось була схожа ситуація, коли прийшов лист з foil less visa в персональних даних буда допущена помилка в серії паспорту, написала лист з приводу цього, пройшло вже більше 14 робочих днів, а відповіді досі нема, можливо хтось може підказати як діяти далі?
-
Месяц.
-
Мне кажется, что быстрее выдают семейным и которые выехали после 24.02.
-
вы уже пробовали в страховые обращаться? страховка обычно не на права, а на машину
-
Добрый день скажите пожалуйста с ( видом на жительства) можем получить виза в канаду?
-
вопрос в том, что паспорта у детей нет никакого, и вклеивать их в паспорт родителей тоже не хотят
-
Вище разписала таймінг, ми одна родина:
Дякуєм чату за інформаційну допомогу в отриманні візи!
Таймінг по Молдові/Румунії:
11.04 - заповнили анкети 12.04 - запит на біо 15.04 - здача біометрії в ВАК Кишинів 20.04 - біо валідовано 23.04 - я і дитина отримали фоілесс, чоловік (не громадян України) запит на паспорт. Я+чоловік - ворк перміт на 3 роки. 26.04 - віддали на вклейку в Кишиневі 28.04 - паспорти приїхали в Бухарест до 24.05 - повна тиша, з 20.05 я почала щодня писати листи на [email protected] з питанням, чи все ок. 5 чи 6 листів без відповіді, 24.05 зранку отримала відповідь, що наші аплікації have been reopened and the passports are in the queue for visa printing. 24.05 після обіду - application was approved 25.05 - паспорти відправлені з Румунії в Молдову 26.05 - паспорти прибули в ВАК Кишинів 27.05 - забрали
Усім дали мультивізи до кінця дії паспортів. В дитини - по подовженому паспорту. Мені з дитиною вклеїли візи числом 11.05 в Бухаресті, чоловіку віза датована 23.04, і чомусь в Лондоні.
Усе безкоштовно.