UA to Canada CUAET
-
Всем привет) Вопрос такой. С супругой сдавали биометрию, мне пришло одобрение а жене еще нет. Самый интерес в том, что жена является основным заявителем и гражданкой Украины, а я из другого государства. Сталкивался ли кто с таким, что основному заявителю одобрение приходило позже?
-
Жесть…. Месяц вклеивают 🤦🏼♂️
-
Ск часу потр, щоб вклеїли візу, якщо принести особисто в Варшаві? В той же день вклеють? І чи потр записуватися як на ьіометрію? І де саме, в посольстві Канадському?
-
Ні, в той же день ніхто не вклеює. У них стандартна відповідь для всіх: термін очікування вклейки від 1 до 6 тижнів. Ви залишаєте свій паспорт і чекаєте повідомлення на пошту, після якого забираєте. Але будьте готові, що може бути не тиждень і навіть не два, а всі 5-6 На біометрію потрібно завчасно записатися, без запису не приймають. Запис робите на сайті vfs global
-
А на вклейку також потр записуватися? І де, саме, вклеють візу? Дякую
-
Записываетесь там где и на биометрию, просто выбираете в колонце подачу поспорта.
-
Так, на вклейку теж потрібно записуватися на тому же сайті, що і на біометрію Я особисто здавала свій паспорт у Варшаві, вул. Холодна, 51. Після запису на сайті у вас буде запрошення, в якому вказана детальна адреса
-
Не везде. В Румынии например просто можно прийти и сдать документы нужно только форму распечатать и заполнить
-
Дякую👍
-
Не везде. В Гааге нет ни записи ни формы никакой.
-
Подскажите пожалуйста, мне 26.05. подтвердили визу, и пришёл запрос на паспорт. Сегодня зашла в личный кабинет, письмо с запросом на паспорт исчезло. У кого-то такое было?
-
Людина запитує за Варшаву, я за Варшаву і відповідаю. До того ж, з особистого досвіду
-
Підкажіть будь ласка,якщо foil-less visa , то на вклейку відправляти тільки лист з візою foil-less і паспорт? Все більш нічого?
-
Я відносила особисто. Здавала лист фоіл-лесс, паспорт і концепт форм(це згода на обробку данних)
-
Скільки потрібно чекати на відповідь, коли пише що заявка Complete?
-
А цей дозвіл на роботу коли мають прислати?, к це відбувається?
-
Дякую вам. Заносили в Варшаві? А забирали? Кур'єром?
-
Их собирают там и отправляют дальше, в Варшаве насколько я понимаю их не вклеивают, поэтому такие сроки. Отправить, обработать, вернуть…
-
В суботу і неділю не працюють візові центри, так?
-
На даний момент подати біометрію в посольстві Канади там де і раніше? Piekna 2/8?
51314/287299