UA to Canada CUAET
-
А кто-то отправлял паспорт на вклейку в Турции? Сколько прошло от отправил до возврата?
-
Да, или позвоните в VFS
-
Этого ограничения никогда не было и это не менялось - можно лететь когда угодно до конца действия выданной визы
-
Стоит дожидаться, статус approved еще не означает, что ваш паспорт находится в том месте, где вы хотите его забрать
-
Добрий день прийшла лише електронна на пів року і перміт на 3 роки. Як мені отримати візу саме в паспорті?
-
Спасибо за ответ . Так, как визу открыли до конца действия паспорта. Отличная информация !
-
В письме с электронной визой ниже сказано, что для этого нужно сделать
-
Подскажите можно ли получить work permit и study permit?
-
Та це зрозуміло, я питаю про третій лист в consent form, де питають про представника людини.
-
t.me/UAtoCanada/69238
-
Я заповнила лише 1 консент форм, вписала моє ім"я та дитини (через кому). Забарала сама два паспорти
-
Скажіть, будь ласка,скільки часу пройшло від моменту віддачі паспорта і до листа реді ту колекшн?
-
Варшава: 16.05 отправил, approved 27.05, сегодня ready to collection
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно щось друкувати або мати якісь документи, щоб забрати паспорт ?
-
Хто відправляв курьерською службою в Дюсельдорф паспорти ? Які суми сплачували ? Дуже багато «різної» інформації
-
Вислала Дюсельдорф в п’ятницю оплатила. По сайту як писало 23,5 і 2є орієнтовно
За двох А сьогодні отримали листЩо там ра одного має бути біля 46є
-
Так, потрібно мати документ, що засвідчує вашу особу (водійське посвідчення, укр паспорт, наприклад)
-
Подскажите пожалуйста кто то отправлял паспорта на вклейку из Греции(Афины) -сколько по времени заняло это ? Выбираем страну в Европе где это быстрее …
-
Скажіть будь ласка якщо я подала на вклейку паспорта, а мені прийшов ще один лист про те шо я пройшла біометрію? Що це може означати ? Чи це просто глюк?
-
ви відправляли кур'єром чи самі носили у візовий центр?
51944/286947