UA to Canada CUAET
-
если вы заполнили три отдельные анкеты и по каждой пришла client summary, то все в порядке, заполнять больше ничего не нужно.
-
Я робила новий паспорт тобто уже біометрику був старий мені це стало в 1300 грн це по терміново плюс винагорода 500 грн для того щоб запустили у роботу 30.04 відала а 17.05 забрала це у Києві міграційна служба не ЦНАП
-
Спасибо
-
Сколько дней занимает вклейка визы в Польше ?
-
кто-то уже переделывал WP в аэропорту, у кого небыло remark CUAET в пермите?
-
Всім привіт. Допоможіть будь-ласка з анкетою CUAET.. Моя дружина є на Українській посвідці. прописана в україні і в молдові… Як потрібно її вписати в енкеті? На сторінці MANAGE GROUP Там є два розділа 1 як громадянин України 2 як родич і т д
-
Хтось отримав підтвердження квитків?
-
привіт, у когось є посилання, щоб подати заявку на роботу в Канаді, будь ласка?
-
вы уже подались на cuaet?
-
так, і мій рейс у неділю
-
Кто из Канады подавался на owp (имея закрытый вп) - сколько по времени примерно заняло?
-
в аэропорту можете просить work permit даже без letter of introduction. подаваться сейчас ни на что не нужно.
-
добре, дуже дякую, але я маю на увазі, якщо у yuk є веб-сайт, де ми можемо подати заявку на роботу в Канаді, ви можете поділитися ним зі мною 🙏
-
Непроходит формат файла , хотя меньше двух мегабайт, и формат jpg, кто то сталкивался с подобной ситуацией,?
-
Подскажите на каком сайте искать не дорогие билеты на самолёт. Лететь будем из Германии.
-
Спробуйте перевести в PDF
-
странно очень. никаких денежных залогов не просит? попахивает скамом
-
У меня такое было, переименуйте файл с русского на английский
-
название файла только латиницей
-
Привіт!
Хто може дати посилання на офф сайт де пише скільки заявок вже схвалено і подано.
Post 52352 of 284656