UA to Canada CUAET
-
Добрий день. Скажіть будь ласка ви заповняди анкету на себе та окремо на сина чи то одна ? Дякую
-
Друзі підкажіть чи потрібно на вклейку в паспорт візи записуватись онлайн в Дюссельдорфі, і скільки часу в Дюссельдорфі йде від моменту занесення паспорту до вклейки в паспорт, Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, а чи треба реєструватися заздалегідь у vfc для подачі паспорта на вклейку візи?
-
Добрый день Подскажите, нужна ли в Британии и Ирландии транзитная виза для украинцев ? Или можно спокойно лететь с пересадкой там без визы ?
-
Доброго дня хотів запитати може хтось подавав паспорт у Швеції щоб поставили візу в Канаду?! Якщо так то куда подавали в посольство Канади у Швеції?! Бо візового центра не знайшов
-
Привет! Подскажите, а можно ли лично приехать и вклеить визу? Либо только черкез курьера?
-
Доброго дня. Підкажіть, по приїзді в Канаду скільки ви чекали отримання ворк перміту?
-
Можно, но не везде
-
Выдают сразу по прилёту Может занять пару часов, если очередь будет Я получил на эмиграционным контроле в течении 5 мин
-
Можна особисто віддати паспорт ,але треба записуватись через сайт. легше послати кур’єром
-
А добрый день. А можно у вас уточнить что именно вы писали в веб форму. С какой формулировкой к ним обращались? Спасибо за помощь.
-
Всем добрый день! подскажите, пожалуйста, кто подавал из Мск - как записать на вклейку визы в посольство/ виз центр? сайт визового центра дает возможность записаться только на подачу биометрии 🙁
-
Скажіть, будь ласка, я не можу відстежити свій паспорт, але внизу пише що мій паспорт було відправлено вже у візовий центр. То це може означати що я можу піти до візового центру і запитати?
-
Еще не ready for collection
-
Скажіть, будь ласка, а як саме записатись? В багатьох центрах, що я дивилась, є єдина опція - "здати біометричні данні", хоча люди там якось здають паспорти особисто
-
Шо мне делать? На сайте с 25.06 пишет Ваша заявка одобрена. Подробности проверяйте в своих сообщениях ниже.Можно высылать паспорт на вклейку или нужно дождаться какого-то приглашение?
-
Добрий день! Відправила паспорт на вклейку, оплатила зворотню доставку, вклала чек у конверт, мені на пошту пройшло повідомлення, що паспорт доставлений у VAC але ще і інвойс прислали + нарахували Visa Fees по 21€ А в кінці все одно 0 вийшов. Подивіться будь ласка. Мені треба щось доплатити?
-
Треба дочекатись: foil-less на мейл вам прийде, або original passport request в особистому кабінеті
-
Дл особистої подачі ні бо ви не їм приносите а кидаєте в поштову скриньку на першому поверсі. Це для VFS в Австрії
-
Как оплатить курьера?
53527/286142