UA to Canada CUAET
-
Ну я паспорт свідомо не роблю, тому що з самого початку як приїхав сюди, я планував заробити собі на свій маленький бізнесок і повернутись в україну жити. ПР і паспорт майже одно то саме по суті, голосування на виборах мене мало цікавить. А на рахунок, що хтось імігрантів обіжає. Я вам скажу так. Я і канадійці тащимось від того тому що це круто. Коли буде більше Українців тут це означатиме більше Українських ресторанів, культури, фестивалів, будуть приїжати різні співаки з України до нас бо велика діаспора. Не можу зрозуміти чому когось то так бентежить в канаді, короче просто ігноруйте
-
не будет аннулирована. биометрию сдадите тогда, когда получится. на официальном сайте написано, что писать об отсрочке сдачи биометрии НЕ нужно.
-
На 2 недели оренды эйрбнб и поесть плюс минус хватит. Если есть жилье, тогда да.
-
Эм, а вы точно в Торонто смотрели, потому что даже в Нью Маркете квартиры студио от 1400. Я если что не осуждаю или поддеваю вас, просто там таких цен давно нет.
-
Да, кстати, подайтесь ещё на выплаты, будет легче. Транспорт , 125 на месяц, еда под 500, самое дорогое - это аренда квартиры. Плюс это Торонто, есть конечно Минто и другие компании, которые помогают украинцам, но я не уверен что сейчас есть свободные уже. Если я правильно понял, вы столярными работами занимаетесь, почему не более дешёвые провинции, или хотя бы предместья Торонто? Там полная жопа с арендой, все едут туда и в Ван практически.
-
Дивись, ти вже неправильно мислиш. В канаді, особливо якщо ти ранній імігрант, найти роботу відразу по професії це шось з розряда полетіти в космос. Лайфхак, на початок пошукай роботи для себе типу будівництво або ландскейпінг, там більше шансів матимеш, а тоді по ходу справи підучуйся, вивчай мову і вже тоді може ти попадеш куда хотів, но то не факт. Не парся всьо буде добре
-
добро пожаловать в самый крупный чат по cuaet)