UA to Canada CUAET
-
Цікаво чи ці люди не задумуються над тим, що таким чином їх виїзд не зовсім легальний і що пізніше Україна може повідкривати справи проти таких людей. І тоді важко буде отримати PR в Канаді... Не хочу нікого засуджувати, бо розумію, що не від хорошого життя люди тікають. Тільки от треба теж думати, про майбутнє чи виїзд таким чином не перекреслить подальшу легалізацію в Канаді 🤔
-
Нет я должен взять автомат в руки? Читать нужно что я пишу не видеть то что хотите, через крышу пересекают территорию России, и попадают в Европу, и по поводу Канады не вам решать, вы оставайтесь берите автомат, и поменьше сидите в телеграмме, по поводу нелегальности люди с внутренними паспортами проходят Латвию Литву, это принуждение меры!
-
На підставі чого ви перебуваєте в Європі два роки? Якщо ваше перебування вважається легальним згідно закону країни з якої будете летіти, то проблем не повинно бути. Наприклад в Польщі безвіз при певних обставинах продовжується. Якщо ж ви вважаєтесь нелегалом, то можуть бути проблеми при виїзді. Можуть і депортувати
-
Как долго будут давать одноразовую помощь 3000 кан дол?
-
Не указано!
-
З тим, що не випускають людей - це як рабство дійсно. Зрозуміло, що зараз війна і люди потрібні. Тільки от в країні назріває інша проблема - відсутність роботи. Багато людей залишилися без роботи і не можуть нічого знайти. Раніше можна їм було хоч закордон виїхати щось заробити....
-
Все поразбежались и по моему работы стало очень много, например в стоматологам, ветер нарам и тд запись за месяц
-
Имелось ввиду если через 3 мес прилететь в Канаду, будут еще давать материальную поддержку 3000 дол?
-
Не указана дата окончания выплат !
-
Дела ни на кого не пооткрывают, законы не имеют обратного действия во времени к сожалению или к счастью. Плюс в Канаде соблюдаются все конвенции о правах человека и тд, не как у нас на родине, так что об этом переживать нет смысла никому. Разве что тем, кто таким образом выехал и потом захочет вернутся обратно и то сильно на их месте я бы не волновался
-
Де ви побачили осуд в моєму повідомленні? Чи я написала, що не їдьте і сидіть в Україні ?Кожен сам вирішує як поступати в тій чи іншій ситуації. Просто на PR Канада дуже добре перевіряє історію людини, і не відомо як віднесеться офіцер до цієї інформації. Тим більше не відомо що придумають у Верховній раді далі. Наче зараз є теж закон про нелегальний виїзд закордон після 24 лютого. Якщо я помиляюсь виправіть будь ласка. І не сприймайте моє повідомлення будь ласка як осуд чи ще щось.
-
Я бы не был так уверен в получении пр и гражданства , сейчас да, визы дают всем , но при подаче на пр всех будут смотреть досканально и тогда будут вылазить все нюансы ! По этому сейчас нужно учитывать все это а не считать если дали сейчас значит все будет ок в будущем!