UA to Canada CUAET
-
Не указана дата окончания выплат !
-
Дела ни на кого не пооткрывают, законы не имеют обратного действия во времени к сожалению или к счастью. Плюс в Канаде соблюдаются все конвенции о правах человека и тд, не как у нас на родине, так что об этом переживать нет смысла никому. Разве что тем, кто таким образом выехал и потом захочет вернутся обратно и то сильно на их месте я бы не волновался
-
Де ви побачили осуд в моєму повідомленні? Чи я написала, що не їдьте і сидіть в Україні ?Кожен сам вирішує як поступати в тій чи іншій ситуації. Просто на PR Канада дуже добре перевіряє історію людини, і не відомо як віднесеться офіцер до цієї інформації. Тим більше не відомо що придумають у Верховній раді далі. Наче зараз є теж закон про нелегальний виїзд закордон після 24 лютого. Якщо я помиляюсь виправіть будь ласка. І не сприймайте моє повідомлення будь ласка як осуд чи ще щось.
-
Я бы не был так уверен в получении пр и гражданства , сейчас да, визы дают всем , но при подаче на пр всех будут смотреть досканально и тогда будут вылазить все нюансы ! По этому сейчас нужно учитывать все это а не считать если дали сейчас значит все будет ок в будущем!
-
If you’re a Ukrainian national with a valid temporary resident visa or temporary resident permit issued by Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC), you can enter Canada if you’re not fully vaccinated. This also applies if the vaccine you got is approved by the World Health Organization, but isn’t currently recognized by Canada. When you travel to Canada, bring documents to show your Ukrainian nationality. You must meet all other public health requirements, such as quarantine and pre-and post-arrival testing. With limited exceptions, all travellers to Canada, including anyone arriving under the CUAET, must also use ArriveCAN.
-
А откуда эта информация?
-
Мені здається якщо буде інформація від української сторони що мав місце нелегальний виїзд та порушення закону, то це, швидше за все, буде депортація. Для чоловіків тут навіть питання не у тому легально чи ні виїхав з країни, тут наразі є заборона на виїзд. Тому я думаю Канада буде прискіпливо аналізувати ці випадки. Ви вже візу отримали? Якщо ні, то мені здається на стадії отримання візи буде вже відмова
-
Привіт всім є таке питання дружина з дітьми в іспанії, я в україні і поки що виїхати не можу. Якщо вони подадуться там і отримають візу чи є якийсь ліміт часу на вїзд по цій візі чи вони можуть чекати поки я виїду і теж оформлю?
-
Я не офіцер і не знаю, що він там собі подумає і як вирішить побачивши перед собою справу людини, яка згідно закону не законно покинула територію України. Може і закриє на це очі і видасть PR, а може подумає, що якщо він там порушив закон, то тут теж зможе. Це моя особиста думка, на істину не претендую, просто знаю, що Канада це країна в якій діє закон. Ще раз наголошую, кожен сам вирішує як йому поступати
-
На скільки мені відомо, то нелегальний виїзд чоловіків це наразі кримінальне правопорушення. Якщо навіть вийде отримати візу та приїхати у Канаду (маю великі сумніви), то якщо буде запит від української сторони, Канада 100% депортує. І взагалі дивно як люди можуть розмірковувати на тему порушення закону. Навіть якщо б не було явних наслідків та покарання, навмисно порушувати закон то таке
-
Это только ваши догадки и мнение! Мы можем дискуссировать долго ! Все увидим когда прийдёт время !