Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t729280156T Offline
    t729280156T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by

А хтось надсилав поштою паспорт? Якою службою треба це робити? (Може, в Кракові хтось надсилав?)

1 Reply Last reply
    0
  • t304048359T Offline
    t304048359T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by

Мені здається якщо буде інформація від української сторони що мав місце нелегальний виїзд та порушення закону, то це, швидше за все, буде депортація. Для чоловіків тут навіть питання не у тому легально чи ні виїхав з країни, тут наразі є заборона на виїзд. Тому я думаю Канада буде прискіпливо аналізувати ці випадки. Ви вже візу отримали? Якщо ні, то мені здається на стадії отримання візи буде вже відмова

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym Voloshyn
    wrote on last edited by

Привіт всім є таке питання дружина з дітьми в іспанії, я в україні і поки що виїхати не можу. Якщо вони подадуться там і отримають візу чи є якийсь ліміт часу на вїзд по цій візі чи вони можуть чекати поки я виїду і теж оформлю?

1 Reply Last reply
    0
  • t5178870933T Offline
    t5178870933T Offline
    Артем7.07
    wrote on last edited by

А есть разница кто и как спасает жизнь, думаю для офицера без разницы, главное что бы не принесли физический урон другим намерено при спасении своей жизни

1 Reply Last reply
    0
  • t746602009T Offline
    t746602009T Offline
    Anna
    wrote on last edited by

Я не офіцер і не знаю, що він там собі подумає і як вирішить побачивши перед собою справу людини, яка згідно закону не законно покинула територію України. Може і закриє на це очі і видасть PR, а може подумає, що якщо він там порушив закон, то тут теж зможе. Це моя особиста думка, на істину не претендую, просто знаю, що Канада це країна в якій діє закон. Ще раз наголошую, кожен сам вирішує як йому поступати

1 Reply Last reply
    0
  • t5178870933T Offline
    t5178870933T Offline
    Артем7.07
    wrote on last edited by

Це вам здаеться!!! И встречный вопрос а вы как уехали с Украины?

1 Reply Last reply
    0
  • t304048359T Offline
    t304048359T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by

На скільки мені відомо, то нелегальний виїзд чоловіків це наразі кримінальне правопорушення. Якщо навіть вийде отримати візу та приїхати у Канаду (маю великі сумніви), то якщо буде запит від української сторони, Канада 100% депортує. І взагалі дивно як люди можуть розмірковувати на тему порушення закону. Навіть якщо б не було явних наслідків та покарання, навмисно порушувати закон то таке

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by

Если вам пришло письмо как на картинках по ссылке www.ua2canada.info/foilless_visa то вы получили foil-less визу. По ней можно вылетать из перечисленных там стран.

1 Reply Last reply
    0
  • t460252355T Offline
    t460252355T Offline
    Stan🇺🇦🇺🇸🇨🇦
    wrote on last edited by

Это только ваши догадки и мнение! Мы можем дискуссировать долго ! Все увидим когда прийдёт время !

1 Reply Last reply
    0
  • t5178870933T Offline
    t5178870933T Offline
    Артем7.07
    wrote on last edited by

Как люди проходили таможенный контроль Европы, без паспортов , легально??? Их же пускали они только имя и фамилию называли , почему не выгоняют офицеры и через Россию бежали - Латвия литва, и через Белоруссию ,

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Padre
    wrote on last edited by

Сорян, ошибся, это о другом, о деньгах я здесь не вижу ничего,. Второй абзац

www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-expands-settlement-support-for-ukrainians-coming-to-canada.html

1 Reply Last reply
    0
  • t304048359T Offline
    t304048359T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by

Ну то ваша справа врешті-решт, просто коли відкрито обговорюють як обманути державу та шукають способи порушення закону публічно, це дуже дивно

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    james van hallen
    wrote on last edited by

привет, а что за 3ий пункт must leave Canada by xxxxxx, почему то некоторым ставят, некоторым нет. Это что то меняет вообще?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by

Окей, а как по-твоему в других странах появляются беженцы? Всех выпускают и впускают с объятиями?

1 Reply Last reply
    0
  • t5178870933T Offline
    t5178870933T Offline
    Артем7.07
    wrote on last edited by

Пусть у всех все сё получится с минимальными препятствиями, а то я смотрю у кого ноги в тепле, так легко и бодро рассуждают о людях находящихся в котловане( то им можно то нельзя потом это потом то, жить хочется людям, и им думаю пофиг что будет потом, главное уйти от ракет и семью сбереч

1 Reply Last reply
    0
  • t1036020471T Offline
    t1036020471T Offline
    Tania Leheza
    wrote on last edited by

Підскажіть, будь ласка, в паспорті ім‘я написано як Tetiana, а в дипломі про освіту Tetyana. Чи потрібно це виправляти?

1 Reply Last reply
    0
  • t325174560T Offline
    t325174560T Offline
    Yuriy_13
    wrote on last edited by

Знаю точно, те кто переплывал тису незаконно, и кого приняли пограничники Венгрии, просили политическое убежище и после проверки документов были отпущены на свободу, никто их не департировал, потому что департировать таких ребят - все равно что расстрелять их, каждый спасает свою жизнь как может, ибо нет ничего дороже

1 Reply Last reply
    0
  • t546035858T Offline
    t546035858T Offline
    Artem Davydiuk
    wrote on last edited by

Кто добрался до канады, сколько минимально нужно с собой иметь денег для того чтобы начать там жизнь?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    james van hallen
    wrote on last edited by

если нету работы, родственников или знакомых то много. От 10к баксов, смотря какая провинция

1 Reply Last reply
    0
  • t854082863T Offline
    t854082863T Offline
    Don’t worry Be happy
    wrote on last edited by

Подскажите, пожалуйста, кто подавался на вклейку в Бухаресте в конце мая-начало июня, сколько ждали? Спасибо

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags