UA to Canada CUAET
-
Если я получила визу, может ли продаться мой молодой человек тоже как common law ( живем вместе 3 года )? Все подтвердить могу, но я когда подавала заявку указала что одна в графе, не знала, что можно его подать . У него не украинское гражданство
-
Два месяца назад
-
У всех по разному у кого-то 2 дня у кого-то месяц у кого-то вообще с апреля ждут
-
2 тижні. Кожного дня на арайвкан приходить смс з питаннями про стан. Проходити карантин треба в приміщенні, де в вас окремий санвузол. Кухня може бути загального користування, але ви маєте користуватися, коли там немає чужих. Гуляти можна на бекярді, як що це приватний будинок, теж дотримуючись дистанції. Як що готель, то не можна. Але курці ходили)). Їжа купляється за допомогою інстакарт, SkipTheDishes, doordash.
-
Дякую
-
Ну если ты не живешь в Украине 5 лет, какого ты херню пишеш про утащили ?
-
@mauiwawie бот может сообщать важную информацию новоприбывшим и никому не мешать @ChatKeeperBot . Есть ещё другие, просто для примера. Облегчено возможно жизнь)
-
Это не вам скорее всего))
-
Доброго дня! Перш за все треба мати місце для його проходження. Це може бути окреме житло чи готель де ви буде те мати доступ до всіх зручностей, та до місця де ви зможете дихати свіжим повітрям. Потрібно теж мати людей які зможуть вам купити і принести продукти ,ліки і все необхідне, або замовляти доставку ( що дорожче). Жити можна і з людьми які вас можуть безкоштовно прийняти,можна жити в окремій кімнаті і виходити з неї в масці бажано не зустрічаючись з іншими мешканцями. Люди в яких ви живете мають бути віком до 65 років і без хронічних важких захворювань. Карантин триває 14 днів,на 8 день робите пцр тест(який вам дають в аеропорту) і його забирає кур'єр,тест робите під пильним оком мед.наглядача через камеру😊 також вам будуть телефонувати і питати як ви поживаєте і чи дотримуєтесь усіх вимог,може приходити офіцер і перевіряти чи ви є на місці,але нам тільки телефонували! Тому бажано в аеропорту роздобути сім карту якогось оператора і вказати в запиті свій новий номер.тел.якщо ні ,то тих людей які вас приймуть.
-
Ще хочу додати, що по прильоту в аеропорту Торонто нас питали чи маємо де проходити карантин,то ми мали,але якщо ні то я так зрозуміла що вони будуть шукати місце для вас щоб його пройти... якщо ви без дітей то думаю можна ризикнути і сподіватись на їхню допомогу.
-
Я из Украины, и мне дали повестку, и никуда не отправили ) как и тысячи других! Дать повестку и отправиться куда-то воевать в зону боевых действий это не одно и тоже, но перепугаться можно )) дать повестку и даже поехать в учебку на 2 недели это не одно и тоже с тем, что бы очутиться в зоне боевых действий.
Я понимаю всех кто обосрался когда слашал подобные истории с повестками, но это сранье - от страха не более...
Еще раз хочу сказать, что я таких людей понимаю но из за этого ехать в окупированную область что бы через рашку пересечь границу нужно быть максимально тупым и отбитым человеком
-
Спаршивайте индивидуально в аэропорту, перед вылетом По прилёту не нужно, есть исключения но редко, могут попросить сделать Тест бесплатный в аэропортах у ККК