UA to Canada CUAET
-
У меня брат был вакцинирован, я нет Летели вместе Ему сказали карантин не нужен
-
В Питере писали что очень быстро делают визы В Москве тоже не плохо Кто подавался по куаэт Хорошие отзывы у людей
-
якщо у вас паспорт дійсний допустимо ще 8 років ,неважливо скільки ,віза дається до кінця строку дії паспорта . приходить фойл лесс (можете по ній їхати спокійно ,але в самій Канаді прийдеться заново подаватися на візу ) ,берете фойл лесс візу разом з паспортом ,і відсилаєте у візовий центр кур’єром та чекаєте на вклейку
-
Як знайти потрібний візовий центр у який відправити паспорт? Як я отримаю Фойл Лесс? Після подання заяви CUAET, я отримав запрошення до якогось візового центру щоб знятти відбитки пальців , це може бути замість відправки паспорта ? И останнє запитання, я обрав що хочу робити в заяві на візу, це означає що я маю отримати Work Permit теж? Чи я маю подати якусь заяву на нього окремо?
-
ITшники подавались по cuaet там? если да, напиши в личку
-
Фоіл лес прийде на ел.пошту після апруву.Але до того треба здати біометрію. Фоіл лес приходить для тих, хто проживає в одній з 6 країн, серед яких Польща точно. Решта не пам'ятаю
-
читайте закрепленное сообщение, потом задавайте вопросы, а не наоборот.
-
вы должны сдать отпечатки пальцев, только после этого вашу анкету будут рассматривать. после этого придет запрос на паспорт либо сразу виза, с которой можно лететь. если подавались на work permit, галочки было достаточно — отдельно ничего не надо заполнять. должно будет прийти Letter of introduction, с которым по прилету вы получите work permit.
-
Професія не впливає. Тільки наявність укр. Громадянства
-
я знаю, ищу ITшников)
-
Там как бы люди не офишировали кто они по профессии
-
Добрый день. Подскажите в аэропорту получил веркпермит без пометки CUAET, на что это влияет?