UA to Canada CUAET
-
Верно, это one-time non-taxable benefit to help Ukrainians arriving under CUAET. Основание для возраста средств указаны в п. 8.2 правил. Подача заявки на ПР возможна при выполнении ряда условий (включая пребывание в Канаде в определенном статусе в течение установленного срока, в зависимости от программы) и не является основанием для возврата полученной помощи. Я не спорю, что Канада обманов не любит, просто я не вижу противоречия между получением финансовой помощи гражданами Украины, прибывающими по CUAET, и последующим получением ПР - при условии, что, например, человек не получает эту помощь, предоставляя заведомо ложную информацию.
-
Доброго дня! Мене звати Іван.
Для тих кто у Вінніпезі:
Я працюю у Scotiabank по 1155 Rothesay Street. Мені за цей час написало декілька людей з руппи, тому вирішив відписати щей тут.
Якщо комусь потрібна допога відкрити рахунок чи є якісь питання стосовно банку, пишіть, з задоволенням відповім.
Зараз Scotiabank пропонує бескоштовні рахунки для українців. Та можливість відкриття кредитки до $1500. Також бескоштові зберігательні скриньки (сейфи).
Якщо буде подрібна допомога відкрити рахунок, чи податися на кридитну картку, пишіть: +1(431)277-4377
Можу зробити в своєму відділені, чи підказати, як це зробити в іньших.
Якщо буде треба, можу навіть підвести з готелю, якщо готові їхати десь о 9-тій ранку🙂
Гарного дня!
-
Всім привіт 👋🏻👋🏻
Планую свій побит в Канаді, Торонто. Зараз знаходжусь у Польші, Вроцлаві. Хочу заздалегідь знайти житло (кімната/квартира)
Маю фінансову подушку на кілька місяців, але вже знайшов працю sales manager’ом і зараз чекаю на співбесіду
Якщо хтось може порадити, де шукати чи має якісь пропозиції — відгукніться ☺️ з мене сувенір із Польші
-
Героям слава ✌🏼
-
www.kijiji.ca/ rentals.ca/
Та ще багато інших ресурсів схожих на OLX
-
Доброго дня, спільнота. Підкажіть, будь ласка, чи ми одні такі чи ще є. Відправили паспорти на вклейку 18 квітня. ( до швидкої візи, прийшло запрошення на паспорти) 20 квітня візовий їх отримав, присвоєно ттн. 25 квітня всім паспортам з пакету винесене фінальне рішення та міняється статус на Погоджено. 26 квітня приходить повідомлення, що паспорти передані з Консульства до Візового. …. все!!! До цього часу паспортів немає. Візовий каже, що вони в Консульстві. В Консульстві кажуть- чекайте. Уже 7 тижнів. Хтось так довго ще чекає?Чи це ми такі щасливчики? ( Варшава)
-
Люди ждут по 72 дня 😁 ожидайте и да прибудет с вами сила 🤞
-
Доброго дня. Підскажіть , якщо з фоіл візою летіть з пересадкою . Румунія-Австрія - Канада . Так же не має буть проблем?
-
Для этого сейчас и дают foilles visa , что бы не создавать очереди ! Если вы не планируете выезжать в течение полугода ,то тогда у вас есть время ждать вклейки визы, а так не вижу смысла в этом! В Канаде так же бесплатно вся процедура и есть больше времени на все это !