UA to Canada CUAET
-
Підскажіть, будь-ласка. Якщо я вже подала заявку на програму CUAET, чи можу я паралельно подати заявку на отримання гостьової візи в Канаду?
-
Так это и есть гостевая виза !) Только с разрешением на работу!)
-
Супер! Дякую за таку розгорнуту віповідь Коли паспорт готовий і його можна забирати, то приходить мейл на електронну пошту? І та людина потім з тим мейлом забирає паспорти чи називає просто прізвища та імена? Як відбувається отримання паспорту?
-
10к можно на человека в Канаде
-
Скажіть, будь ласка, чи хтось подавався на Канаду, якщо до війни жив не в Україні, а в ін. країні ЄС? Трохи більше 2 р. навчалась в ЄС. Чи це не має значення? Чи можна тоді подаватися по CUAET?
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка, дитина віком 17 років звільняється від здачі біометрії,наскільки я розумію? Яким чином вона отримує візу? подавалася разом з одним із батьків. Мамі прийшло запрошення на біометрію, дитині - ні
-
Хто знає, чи можу я податися на тимчасову візу в Данії, а потім здати біометрію по CUAET??
-
Це дві різні країни і візи, можете ще на 5 різних податись, вони не впливають одна на одну.
-
www.youtube.com/watch?v=k-8TmxgnAHk&t=67s&ab_channel=LilyBoiko%7CCanadaforUA
-
Візові офіцери можуть подумати що я маю вже прихисток в ЄС і відкликати мою заявку по CUAET
-
Мама здасть біометрію і тоді вона і дитина отримають візи.
-
Ні, не вигадуйте
-
Всі так робили ))) не бійтеся!
-
Дякую!☀️
-
Добрый день , пожалуйста поделитесь контактами по недорогому жилью кто где сдавал на визу!
-
Підкажіть, будь ласка, якщо замість мене буде забирати паспорт інша людина, то чи потрібно вставляти 3 сторінку консент форми? Чи достатньо якщо та людина буде мати на руках корію мого паспорта і доручення?
-
обов'язково треба заповнити 3тю сторінку. Подивіться відео, я трохи вище запостив. Доручення тоді не треба.
-
Можно !
-
Причому тут прихисток? Cuaet це не біженство. Якщо ви подаєтесь на звичайну візу до іншої країни на Cuaet це ніяк не впливає. Люди з подвійним громадянством візи Cuaet отримували, а ви про якусь візу переживаєте.
-
Здравствуйте! Кто в Бухаресте отдавал на вклейку визы паспорта, сколько по времени ждали? У нас пошла 4 неделя😬
57221/286500