UA to Canada CUAET
-
Вітаю! Таке питання: хто відслідковував паспорт, коли відправляли на вклейку візи… статус що has been dispatched to the IRCC Office, потім яким статусом повинен стати? Що вже можно забирати? Чи там ще є проміжні статуси?
-
has been received and is under process at the IRCC Office
has been dispatched from the IRCC Office
has been received from the IRCC Office ____ and is ready for collection.
-
has been dispatched to the IRCC Office - ваш паспорт только отправили в офис IRCC
-
Если трек номер приходил, значит не на том сайте (стране) смотрите. Ссылку берите из емейла
-
А скільки часу може зайнятий цей процес доя обробки? Вже 20 днів чекаю і поки нічого. Варшава
-
это зависит от страны и визового офиса, везде по-разному.
-
Ну значит вы будете на карантине а папа отдельно
-
А скільки часу минуло від того як пошта то вручила і прийшло підтвердження від IRCC?
-
Той самий день
-
Я подавала 26мая в Варшаве, нет никакого сообщения на почту, указанную в consent form Но в личном кабинете сегодня изменился статус , что виза одобрена, ищите ниже сообщения для деталей Возможно, сегодня придёт паспорт
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста. На моем Сертификате о вакцинации указана expiration date в июле этого года. Он будет считаться недействительным далее или это не имеет значения? Например, у моего мужа-гражданина другой страны такой даты нет в принципе.
-
Підкажіть, будь ласка, щоб завбрати паспорт мами з посольства, вона мені має від руки написати розписку, чи як це зробити?
Бо в дозволі на обробку даних ми не вписали, що я буду забирати. А зараз мама не може виїхати за межі країни.
Будь ласка, дайте будь-яку інформацію Дякую🙏🏼
-
Люди добрі, підкажіть будь ласка, якщо вакцинований то пцр робити не треба, правильно? А якщо не вакцинований і робив пцр чи обов'язково треба роздруковувати результат, чи можна пред'явити у електронному вигляді?
-
В мене 7 днів